Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.4°C19.3°C
4 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.4°C18.3°C
2 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C17.1°C
4 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.2°C19.7°C
4 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
4 BF 32%
Χαλκιδική / Χτύπησαν με φτυάρι δημοτικό υπάλληλο που έλεγχε τα αντιπλημμυρικά έργα (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χαλκιδική / Χτύπησαν με φτυάρι δημοτικό υπάλληλο που έλεγχε τα αντιπλημμυρικά έργα (βίντεο)

Χαλκιδική φτυάρι
(Screenshot)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στα Νέα Μουδανιά, στη Χαλκιδική, ενώ στην περιοχή ήταν σε εξέλιξη κακοκαιρία με καταρρακτώδεις βροχές. Δημοτικός υπάλληλος του δήμου Νέας Προποντίδας δέχθηκε επίθεση με φτυάρι από τουλάχιστον δύο άτομα, την ώρα που είχε πάει να επιθεωρήσει τα αντιπλημμυρικά έργα και να δει αν δουλεύουν οι αντλίες. 

Ο 42χρονος δημοτικός υπάλληλος, με ειδικότητα υδραυλικού, χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, για την υπόθεση συνελήφθη ένας 51χρονος, ενώ ταυτοποιήθηκε κι ένας 25χρονος. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και βία κατά υπάλληλων.

Ο υπάλληλος που δέχτηκε επίθεση με φτυάρι ενώ επόπτευε τα αντιπλημμυρικά έργα, Νίκος Ουζούνης, μίλησε σήμερα Τρίτη (23/4) στον ΑΝΤ1 για την απίστευτη περιπέτεια που έζησε. Μαζί του ήταν και ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς.

«Ήταν γύρω στις 11, ένα πρωτοφανές φαινόμενο χαλαζόπτωσης και μετά νεροποντής. Τρέχουμε από το ένα αντλιοστάσιο στο άλλο, έπρεπε τα πάντα να δουλεύουν. Ήμασταν όλοι επί ποδός. Τα νερά άρχιζαν να φεύγουν και ενώ πηγαίνω από το ένα αντλιοστάσιο στο άλλο με αναγνώρισαν καταστηματάρχες και αρχίζουν βρισιές και φωνές» περιέγραψε.

Όπως ανέφερε, άρχισαν να του φωνάζουν ότι οι αντλίες δεν δουλεύουν. «Τους απάντησα “μην λέτε ανοησίες, δουλεύει εδώ και 20 λεπτά, όλες οι αντλίες τρέχουν νερό”. Τότε με απειλεί “μη σου δώσω μία με το φτυάρι να σε σακατέψω”», συνέχισε.

Σύμφωνα με τον υπάλληλο, το φτυάρι το είχε ο άνδρας για να καθαρίσει ένα φρεάτιο. «Ξαφνικά με χτυπάει στο κεφάλι, βάζω τα χέρια μου και γλυτώνω τα χειρότερα. Παλεύω να σωθώ, με ρίχνουν κάτω και έρχονται ακόμα δύο και με κλωτσάνε, με χτυπάνε μέσα στα νερά και νιώθω να πνίγομαι» είπε.

Ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς σημείωσε ότι δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιο περιστατικό. «Ήμασταν όλοι εκεί για να μην πλημυρίσει η περιοχή μας και δεχτήκαμε επίθεση» τόνισε.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL