Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C19.6°C
4 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.9°C18.6°C
5 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.0°C
4 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.2°C19.7°C
4 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
2 BF 39%
Κως / Από πνιγμό με τροφή προήλθε ο θάνατος του βρέφους – Δεν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κως / Από πνιγμό με τροφή προήλθε ο θάνατος του βρέφους – Δεν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση

Πατουσάκια μωρού
pexels.com

Τον πνιγμό λόγω τροφής έδωσε η ιατροδικαστική εξέταση ως αιτία θανάτου για το μόλις ενός έτους βρέφος στην Κω που έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα νεότερα μεταδίδει η ΕΡΤ, ο πνιγμός πιθανότατα προκλήθηκε από τηγανιτές πατάτες που κατανάλωσε το μωρό, ενώ δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση, όπως αρχικά είχε γίνει λόγος εξαιτίας των εκδορών και των μελανιών που είχε στο σώμα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χρονικό της τραγωδίας

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε χθες λίγο πριν τις 20:00 στο νοσοκομείο της Κω χωρίς σφυγμό και χωρίς να αναπνέει. Οι γιατροί έκαναν ό,τι χρειαζόταν ωστόσο το μωρό δεν επανήλθε στην ζωή.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Στο αναπνευστικό του σύστημα υπήρχαν τροφές, ενώ έφερε εκδορές και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του αλλά και σημάδια που παρέπεμπαν σε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση. Οι γιατροί κινητοποιήθηκαν ειδοποιώντας τις Αρχές.

Οι γονείς κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην αστυνομία και προφορικά φέρεται να έχουν πει ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν από χτυπήματα από το αδερφάκι του ή από κάποια ατυχήματα. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη Ρόδο, ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι οι μώλωπες στο κορμάκι του παιδιού προέρχονταν από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών. 

Οι γονείς ηλικίας 20 και 21 ετών κρατούνται για θανατηφόρα έκθεση. Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από 10 άτομα ενώ ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL