Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κυνική απάντηση Χαρδαλιά στους εγκλωβισμένους του Λονδίνου: Όχι επιστροφές σε όσους κάνουν... φασαρία! (Video)

Επιστροφές μόνο για ειδικούς λόγους και όχι για αυτούς που κάνουν φασαρία είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά την καθημερινή ενημέρωση. Αυτή ήταν η απάντηση του στους καταταλαιπωρημένους Έλληνες που έχουν εγκλωβιστεί στο Λονδίνο. Ξέχασε ότι «πανηγύριζε» η κυβέρνηση και ο αντιπρόεδρός της κ. Γεωργιάδης για το ότι η χώρα ήταν η πιο «ασφαλής» από άλλες του εξωτερικού.

"Λεφτόδεντρα" για τα γαλάζια golden boys, υπάρχουν - Μισθοί σε ΔΕΚΟ άνω των 100.000 ευρώ το χρόνο!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μπορεί να μην έχει λεφτά όπως δηλώνει για δικηγόρους, μηχανικούς κ.α. να μην έχει λεφτά να καλύψει τους μισθούς των εργαζομένων επιχειρήσεων που έκλεισαν αναγκαστικά όπως όφειλε αλλά για όποιους θέλει «λεφτόδεντρα υπάρχουν». Για τα golden boys των ΔΕΚΟ λεφτά υπάρχουν για αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη διπλασιάζει τους μισθούς τους.

Έκτακτη επιστολή Δημάρχων Π.Ε Καστοριάς σε Μητσοτάκη: "Φτάνει η απραξία, χάνονται ζωές"

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν σε έκτακτη επιστολή τους δήμαρχοι της Π.Ε Καστοριάς προς τον πρωθυπουργό και υπουργούς της κυβέρνησης ΄΄Φτάνει η απραξία σας, χάνονται ζωές

Μόλις 45 μέρες εργασίας "διασφαλίζει" ο Βρούτσης στους εργαζόμενους και τολμά να μιλά για Ισπανία (Video)

Στην Ισπανία απαγορεύονται οι απολύσεις στην Ελλάδα μόνο για ένα μήνα διασφαλίζονται οι εργαζόμενοι ότι θα έχουν δουλειά. Απλά ξεκάθαρα και νεοφιλεύθερα: Θα είναι απολύσεις, αλλά δεν θα τις λένε απολύσεις…

"Ιδεοληψία" οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, κ. Κοντοζαμάνη; (Video)

Ιδεοληψία χαρακτήρισε ο υφυπουργός τις μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ και την ίδια ώρα θέλει να πείσει ότι δεν υπάρχει σχέδιο ιδιωτικοποίησης της Υγείας... Όχι ιδιωτικοποίηση αλλά "ξεπούλημα" ετοιμάζει αν συνυπολογίσουμε στα "δωράκια" στους κλινικάρχες και την ταυτόχρονη "ασφυξία" στο ΕΣΥ που το αφήνουν χωρίς προσωπικό.

Ποιον κοροϊδεύει η κυβέρνηση με τα 11 εκατομμύρια καμπάνια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό;

Πιο κοροϊδεύει η κυβέρνηση; Όταν οι γιατροί στα Νοσοκομεία δεν έχουν ούτε χειρουργικές μάσκες, όταν οι εργαζόμενοι πετιούνται ουσιαστικά στο δρόμο με τη «ρήτρα απολύσεων» και αιτιολογούνται οι εργοδότες να τους πληρώνουν μόλις με το 50% του μισθού τους. Ποιον κοροϊδεύει η κυβέρνηση ότι είναι υψίστης σημασίας η καμπάνια ενημέρωσης με τον κορωνοϊο που θα στοιχίσει στον ελληνικό λαό, 11 εκατομμύρια;

Σιώρας: Να πάρουν τώρα δείγμα από όλους τους υγειονομικούς - Είναι η ώρα της κρατικής ευθύνης (Video)

Ο Πρόεδρος εργαζομένων νοσ. “Ευαγγελισμός” κατήγγειλε επίσης και το γεγονός ότι μάσκες υψηλής προστασίας δεν υπάρχουν, και ότι τα μέτρα προστασίας δίνονται με σταγονόμετρο.

Μα και η Όλγα Τρέμη, ΣΥΡΙΖΑ; (Video)

Διαπληκτίστηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ, η Όλγα Τρέμη με τον Ηλία Κανέλλη με αφορμή τη Δημόσια Υγεία και την σφοδρή κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση που την αφήνει ανοχύρωτη στην μάχη της επιδημίας με τον κορωνοϊό.

Συγκλονίζει η γιατρός από το Ασκληπιείο: Να σταματήσουν τώρα την κερδοσκοπία εις βάρος της Υγείας του λαού (Video)

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γιατρού από το Ασκληπειό Βούλας, Δέσποινα Τοσονίδου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΝΓΕ. Μιλά για τις ελλείψεις στα Νοσοκομεία ακόμα και για απλές χειρουργικές μάσκες και καταγγέλλει την κυβέρνηση: Δεν λάβαμε καμία απάντηση στα ζητήματα που θέσαμε στην τηλεδιάσκεψη. Αντί να σώσουν την υγεία του λαού κοιτάζουν πως θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε τρόφιμα για να προφυλαχθούμε από τον κορωνοϊό (Video)

Σύμφωνα με τους διεθνής φορείς ασφάλειας τροφίμων ο ιός δεν μεταδίδεται από την οδό της πέψης. Ο ανθρώπινος οργανισμός μολύνεται από τα μάτια και από το βλενογόννο της μύτης και του στόματος σημείωσε ο αντιπρόεδρος του ΕΦΕΤ

Απίστευτος Βρούτσης σε δημοσιογράφο: "Να μην κάνετε κριτική σε αυτά που λέω" (Video)

Από πότε ο κορωνοϊός κατήργησε και την ελευθερία του λόγου; Στην σημερινή συνέντευξή του ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης απαίτησε από τον δημοσιογράφο να μην κάνει κριτική σε όσα λέει...

Σ. Πέτσας για ιδιωτικές κλινικές: Δεν πρέπει να αποζημιωθούν αυτοί οι άνθρωποι; (video)

Αντί πρώτο μέλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να είναι η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών για να ισχυροποιηθεί και να ανταπεξέλθει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού κόπτεται ιδιαίτερα για το πώς θα αποζημιωθούν οι ιδιώτες.

Απόλυτη δικαίωση της ΑΥΓΗΣ: Παραδοχή Βρούτση ότι οι εργαζόμενοι είναι «στον αέρα» (Video)

Απόλυτη είναι η δικαίωση της ΑΥΓΗΣ καθώς ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης παραδέχθηκε πως οι επιχειρήσεις δεν υποχρεούται να προσλάβουν τους ίδιους εργαζόμενους.


Ραδιόφωνο