Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνεχίζεται η άθλια κατάσταση στην ΓΣΕΕ – Κλίμα έντασης στην σημερινή συνεδρίαση (Video)

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Διοίκησης της ΓΣΕΕ που πραγματοποιήθηκε στη σκιά του συνεδρίου που ματαιώθηκε. Υπήρξε ένταση και λογομαχίες ανάμεσα στη Διοίκηση και το ΠΑΜΕ.

Κ. Πουλάκης: Η Ν.Δ. άλλαξε 40 μέρες πριν τις ευρωεκλογές του 2014 το εκλογικό σύστημα (Video)

«Η Ν.Δ. έχει λερωμένη τη φωλιά της όταν πριν από πέντε χρόνια, σαράντα μέρες πριν τις ευρωεκλογές, άλλαξε το πολιτικό σύστημα, κάνοντας εκλογές με σταυρό και όχι λίστα»

Ρ. Σβίγκου: Τα δικά μας γραφεία δεν τα χρηματοδοτεί κανένας Μαρινάκης (Video)

«Θλίβομαι όταν βλέπω κόμματα να στέκονται τόσο δίπλα στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Γνωρίζουμε όλοι τι εκπροσωπεί ο καθένας μας» σημείωσε η Ράνια Σβίγκου απαντώντας στον Στ. Μαλέλη.

Ρ. Σβίγκου: Η ΝΔ να το χωνέψει ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο (Video)

«Η κυβέρνηση βρίσκεται στην καλύτερη φάση της από το 2015 και μετά, με δεδομένο ότι η χώρα έχει βγει από τα μνημόνια και ψηφίζονται θετικά μέτρα που ελαφρύνουν τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία»

Τσίπρας-Μοράλες: Κοινός ο αγώνας για την ειρήνη και την ευημερία των λαών, κατά του νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς (Video)

Στις δυνατότητες συντονισμού των δύο χωρών σε επίπεδο διεθνών οργανισμών και τη περαιτέρω συνεργασία των δύο χωρών αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τις κοινές δηλώσεις με τον Πρόεδρο της Βολιβίας, Έβο Μοράλες.

Β. Κόκκαλης: Και οι αγρότες στην ευνοϊκή ρύθμιση των 120 δόσεων (Video)

«Το φθινόπωρο θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια, οι δυνάμεις που αγωνίζονται για την παραγωγική ανασυγκρότηση, με τις δυνάμεις που είχαν δώσει το στίγμα τους όλα αυτά τα χρόνια»

Ν.Παππάς: Δίκαιη ανάπτυξη ή μνημόνιο Μητσοτάκη το εκλογικό δίλημμα (Video)

O υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική υπογράμμισε ότι «η στρατηγική που εφαρμόσαμε, φέρνει αποτελέσματα ώστε την επόμενη τετραετία να ρίξουμε την ανεργία στο 7-8%. Έχει ξεπεραστεί κάθε προσδοκία»

Μ. Κουρουτός: Απεδείχθη ότι η Φώφη Μπουλούτα ήταν επαρκέστατη εκπαιδευτικός - Πράξη του ΚΥΣΔΕ ακυρώνει την απόλυση της (Video)

Σήμερα συζητήθηκε η αγωγή Σαμαρά κατά της ΟΙΕΛΕ και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της, Μιχάλης Κουρουτός "ήταν μια δύσκολη μέρα" καθώς περίμενε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα απέσυρε την αγωγή που είχε κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά της Ομοσπονδίας των Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών για την υπόθεση της κ. Μπουλούτα.

Έ.Αχτσιόγλου: Τα επόμενα βήματα για να εισπράξει το Δημόσιο το "δώρο" των 241 εκ. στις φαρμακευτικές (Video)

Η υπουργός Εργασίας, αναφερόμενη στα επόμενα βήματα προκειμένου το δημόσιο να εισπράξει τα χρήματα , σημείωσε ότι «το πρώτο είναι να καταλογίσουμε τις οφειλές για την περίοδο 2009 -2010 και το δεύτερο να νομοθετήσουμε προκειμένου να καλύψουμε την περίοδο 2006 - 2008»


Ραδιόφωνο