Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κίνημα Δημοκρατών και Προοδευτικών (MDP): Με τον Τζεντιλόνι εναντίον του… Ρέντσι

Το Κίνημα Δημοκρατών και Προοδευτικών (MDP) έκανε το ντεμπούτο του στην Ρώμη, χωρίς την φυσική παρουσία του Ντ΄Αλέμα και του Μπερσάνι, αλλά με τις κλασσικές συνταγές της κεντροαριστεράς και στόχο να διευρύνει τη συναίνεση προς την κυβέρνηση… Τζεντιλόνι!

Μαθηματική Εταιρεία: Ενωτικό ψηφοδέλτιο «Κίνηση για την Αλλαγή στην ΕΜΕ»

Η Κίνηση για την Αλλαγή στην Ελληνική Μαθηματική ΕΜΕ καλεί τους μαθηματικούς να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στις 10.00 στο Νέο Χημείο, Ναυαρίνου 13α και στις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 19 Μαρτίου στα γραφεία της στην οδό Πανεπιστημίου 34.

Ρώμη - Ριάλτο: Η δήμαρχος του Γκρίλο «αδειάζει» τα κινήματα και «γεμίζει» με τσιμέντο

«Η δήμαρχος του Κινήματος των Πέντε Αστέρων της Ρώμης νομίζει ότι θα λύσει με την αστυνομία το πρόβλημα του Ριάλτο, της ιστορικής έδρας των κινημάτων στο κέντρο της πόλης», τόνισε στην «Α» ο Ρ. Μορέα του Transform.

Ιταλία: Το πρεκαριάτο ζει και... βασιλεύει

Το Δημοκρατικό Κόμμα και η Ιταλική Αριστερά διασπώνται για μια θέση στο... Κοινοβούλιο, ενώ η Ιταλία μετατρέπεται σε χώρα της πρόσκαιρης απασχόλησης και του πρεκαριάτου. Ο υπουργός Δικαιοσύνης...

Με τον Σόιμπλε και υπέρ της... αξιολόγησης ο Παντοάν

Τζούλιο Μαρκόν στην "Α": "Δυστυχώς ο υπουργός Οικονομικών Παντοάν παραδέχθηκε σήμερα στη Βουλή ότι ταυτίστηκε με τα "γεράκια" της λιτότητας και τον Σόιμπλε στο ΔΝΤ. Ο προοδευτικός όμως κόσμος στέκεται δίπλα στην Ελλάδα, όπως φάνηκε και με τα κάλεσμα στήριξης από σημαντικές προσωπικότητες"

Τζιάνι Πιτέλα στη Μαδρίτη: Όχι «μεγάλους συνασπισμούς», αλλά συμμαχίες με Πράσινους και Αριστερά

Ο Πιτέλα δεν επέλεξε τυχαία να ξεκινήσει από τη Μαδρίτη τις βολιδοσκοπήσεις για τη διαμόρφωση του προγράμματος των σοσιαλιστών στην Ευρώπη προειδοποιώντας στην πράξη τους επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, και κυρίως τον πρόεδρο της Επιτροπής διαχείρισης του ισπανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος PSOE Χαβιέρ Φερνάντεθ, ότι στόχος του είναι «να δημιουργηθεί ένα προοδευτικό σχέδιο ως εναλλακτική λύση στο Λαϊκό Κόμμα και τους λαϊκιστές».

Τζ. Μαρκόν στην "Α": Ο Πάντοαν παραδέχθηκε στη Βουλή ταύτιση με Σόιμπλε στο ΔΝΤ

«Δυστυχώς ο υπουργός Οικονομικών Πάντοαν παραδέχθηκε σήμερα στη βουλή ότι ταυτίστηκε με τα «γεράκια» της λιτότητας και το Σόιμπλε στο ΔΝΤ», τόνισε στην «Α» ο βουλευτής της Ιταλικής Αριστεράς Τζούλιο Μαρκόν

Ν. Φρατοϊάνι: Όχι σε αναβίωση της Κεντροαριστεράς

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΜΙΝΙ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Η Ιταλική Αριστερά δημιουργήθηκε την Κυριακή στο Ρίμινι όχι για να «αντικαταστήσει» την Αριστερά Οικολογία Ελευθερία (SEL), αλλά για να αποτελέσει...

Ιταλική Αριστερά: Ο Παντοάν πρέπει να στηρίξει την Ελλάδα

Επερώτηση κατέθεσαν βουλευτές της Ιταλικής Αριστεράς, μεταξύ των οποίων και ο Τζούλιο Μαρκόν, από τους πιο γνωστούς ακτιβιστές του ιταλικού εθελοντισμού και των μορφών αλληλεγγύης

Μικέλε Νικολέτι: «Έχουμε ανάγκη μια αλληλέγγυα Ευρώπη»

«Η Αριστερά πρέπει να δείχνει ευθύνη για τις επόμενες γενιές, και κυρίως όταν χρησιμοποιούνται δημόσιοι και όχι ιδιωτικοί πόροι. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι, από τη στιγμή που είχαμε τη μεγάλη...

Καμούσο (CGIL), Κιαβάτσι (ARCI), προσωπικότητες: Ενωμένοι και αλληλέγγυοι με την Ελλάδα για ν΄ αλλάξουμε την Ευρώπη

«Είμαστε με την Ελλάδα. Όχι στους εκβιασμούς του ΔΝΤ και του Σόιμπλε. Ζητάμε από την ιταλική κυβέρνηση να σταθεί με συνέπεια στο πλάι της Αθήνας»

Ισπανία: Γαλαζοαίματες απάτες

Το «πριγκιπικό» ζεύγος ενημερώθηκε για την απόφαση στη Γενεύη, όπου διαμένει το τελευταίο διάστημα, ενώ η «πριγκίπισσα» δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ισπανία και ετοιμάζεται για μια χρυσή εξορία στην... Πορτογαλία.

Νικόλα Φρατοϊάνι στην "Α": Μήνυμα στήριξης της Ελλάδας εναντίον ΔΝΤ και Σόιμπλε

Με το ιδρυτικό συνέδριο της Ιταλικής Αριστεράς "θέλουμε να οικοδομήσουμε ένα αυτόνομο κόμμα της Αριστεράς σε έναν κατακερματισμένο κόσμο, όπου το μεγάλο χρηματοοικονομικό κεφάλαιο, οι μεγάλες τράπεζες και οι ολιγαρχικές εξουσίες παραβιάζουν την αξιοπρέπεια των λαών. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες στην Ελλάδα αποτελεί μια ακόμη απόδειξη"


Ραδιόφωνο