Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ιταλία - Σαλβίνι: Διπλό ράπισμα της δικαιοσύνης για Ρακέτε και πλειοψηφικό - Τη Δευτερά η άρση ασυλίας του;

Ο Σαλβίνι δέχθηκε ένα διπλό ράπισμα από την ιταλική δικαιοσύνη, που δικαίωσε την Γερμανίδα πλοίαρχο του Sea Watch 3 και απέρριψε το αίτημα δημοψηφίσματος υπέρ του πλειοψηφικού, ενώ τη Δευτέρα η γερουσία θα αποφασίσει για την άρση της ασυλίας του.

Ιταλία: Αποβίβαση 237 ναυαγών – Όχι σε «βρώμικες συμφωνίες με τη Λιβύη», λέει η Sea Watch - Κατάργηση διαταγμάτων Σαλβίνι, θέλει ο Ορφίνι

237 πρόσφυγες και μετανάστες θα αποβιβαστούν στην Ιταλία, ενώ 4 χώρες θα αναλάβουν την υποδοχή τους. Η Sea Watch προειδοποίησε για "βρώμικες συμφωνίες με τη Λιβύη", ενώ ο πρώην πρόεδρος του ΔΚ Ορφίνι ζήτησε την κατάργηση των διαταγμάτων Σαλβίνι, που αντιμετωπίζει την άρση της ασυλία του.

Ισπανία: Αυξήσεις συντάξεων κατά 1,4 δισ. – Περήφανος ο Σάντσεθ για συνεργασία με την Αριστερά - Υπέρ της σκληρής λιτότητας οι βιομήχανοι

Στο πρώτο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο η κυβέρνηση Σάντσεθ αύξησε τις συντάξεις κατά 0,9% ή κατά 1,4%, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα αυξηθεί και ο κατώτατος μισθός. "Φόβοι" βιομηχάνων για τον δημοσιονομικό κορσέ της λιτότητας.

Ανέλαβε η νέα κοσμική, γυναικεία και αντιφασιστική κυβέρνηση Σάντσεθ - «Ναι, μπορούμε», λένε Ιγκλέσιας και Γκαρθόν (VIDEO)

Η πρώτη κυβέρνηση συνασπισμού Σοσιαλιστών και Αριστεράς από το 1936 ανέλαβε σήμερα καθήκοντα στη Μαδρίτη, με την ισότιμη συμμετοχή των γυναικών, χωρίς θρησκευτικά σύμβολα και με αντιφασιστικά μηνύματα από Αριστερούς και Σοσιαλιστές υπουργούς.

Ζοάν Μένα: Ιστορική στιγμή η συμμετοχή της Αριστεράς στην κυβέρνηση Σάντσεθ

«Ζούμε ιστορικές στιγμές στην Ισπανία. Ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης μπορεί να καθυστερήσει μία ή δύο εβδομάδες γιατί πρέπει να λυθούν ορισμένα σύνθετα προβλήματα που αφορούν τις διαπραγματεύσεις για τη δομή και την πολιτική της κυβέρνησης» τόνισε στην «Αυγή» ο Ζοάν Μένα, βουλευτής του Unidas Podemos και του En Comu Podem της Καταλωνίας.

Μάριο Σεντένο: Η Πορτογαλία σταμάτησε να ζει χρεώνοντας τους νέους

«Η Πορτογαλία σταμάτησε να ζει χρεώνοντας με φόρους το μέλλον των μελλοντικών γενεών. Φέτος είχαμε ένα πλεόνασμα, το πρώτο στη δημοκρατική ιστορία της χώρας. Ο φετινός είναι...

Πορτογαλία: Η Αριστερά έσωσε τον προϋπολογισμό και την κυβέρνηση Κόστα - Πρώτο πλεόνασμα μετά από 45 χρόνια

Το Μπλόκο της Αριστεράς και το Πορτογαλικό ΚΚ απείχαν στην πρώτη ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης μειοψηφίας του Κόστα, σώζοντας τον ίδιο και την Πορτογαλία από την πιθανή διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.


Όλες οι Ειδήσεις
Ραδιόφωνο