Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ιταλία: 4 νεκροί και 30 αγνοούμενοι από χιονοστιβάδα και εγκληματικές παραλείψεις

Τέσσερις νεκροί και τουλάχιστον 25 με 30 αγνοούμενοι είναι ο πρόσφατος απολογισμός του κόστους της εγκληματικής αδιαφορίας και της ανικανότητας των ιταλικών αρχών να εκκενώσουν το ξενοδοχείο «Ριγκοπιάνο» της Πεσκάρα που κατέρρευσε από μια τεράστια χιονοστιβάδα. Οι δικαστικές αρχές της Πεσκάρα ξεκίνησαν έρευνα για ανθρωποκτονία.

Ο Τόνι Νέγκρι στην La7: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόδωσε, αντιστάθηκε (Video)

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απέτυχε, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιστάθηκε αποδεικνύοντας πόσο είναι σημαντικό όχι μόνο απλά στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο να προωθείς μια επαρκή αντίσταση απέναντι στο δημοσιονομικό σύμφωνο, τόνισε ο Τόνι Νέγκρι.

Άνοδος 27.000% για τα voucher!

«Θα αγωνιστούμε να κερδίσουμε το δημοψήφισμα για την κατάργηση των voucher και αυτό για τη διαφάνεια στους διαγωνισμούς προμηθειών του Δημοσίου και να προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εναντίον...

Ιταλία: Μπλόκο στο δημοψήφισμα για τα εργασιακά

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι, που υποβλήθηκε σε τοποθέτηση στεντ μετά την επιστροφή του από το Παρίσι και τη συνάντησή του με τον Γάλλο πρόεδρο, δέχτηκε ένα μεγάλο «δώρο» από το...

«Σχέδιο Β»: Γονυπετής ο Γκρίλο επιστρέφει στον «σύντροφο» Φάρατζ

Σύμφωνα με το κόμμα του Φάρατζ, Ukip, οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει στις Βρυξέλλες, αλλά ο ευρωσκεπτικιστής Βρετανός τόνισε σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Γκρίλο ότι «όποιος κάνει λάθη, θα πρέπει να πληρώνει».

Ισπανία: Παγίωση «μεγάλου συνασπισμού» για λιτότητα και αποφυγή εκλογών

«Το Λαϊκό Κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να εφαρμόσει τις συνταγές του ΔΝΤ και οι σοσιαλιστές θα πρέπει να το στηρίξουν, γιατί δεν μπορούν να πάνε σε εκλογές» τόνισε ο Γκαρθόν. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του Διαρκούς Παρατηρητηρίου της JM&A, το Σοσιαλιστικό Κόμμα χάνει 1,6 εκατομμύρια ψήφους και το Λαϊκό Κόμμα 900.000, με τους σοσιαλιστές να χάνουν 26 και το Λαϊκό Κόμμα 3 βουλευτές ενώ το Unidos Podemos κερδίζει 20 και οι Πολίτες 6 βουλευτές.

"Διαζύγιο" Γκρίλο από Φάρατζ και «παντρειά» με Φερχόφσταντ

Με τη γνωστή αντιδημοκρατική του τακτική ο ιδρυτής του Κινήματος 5 Αστέρων (Κ5Α) ανακοίνωσε την απόφασή του στο προσωπικό blog του μαζί με την "άμεση διεξαγωγή εσωτερικού δημοψηφίσματος", που είδε το 78,5% ή τα 31.914 από τα 40.654 μέλη του κόμματος να ψηφίζουν υπέρ, 6.444 μέλη να προτιμούν την παραμονή του Κινήματος στην αυλή του Φάρατζ και 2.296 να μη συμμετέχει σε καμία ομάδα

«Τεχνική επιλογή» Γκρίλο: Με το 78,5% «διαζύγιο» από Φάρατζ και «παντρειά» με Φερχόφστατ

Ο Μπέπε Γρίλο αποφάσισε με τους γνωστούς αντιδημοκρατικούς τρόπους του να πάρει διαζύγιο από τους ακροδεξιούς ρατσιστές του Φάρατζ και να παντρευτεί αμέσως τη υπερνεοφιλελεύθερη λιτότητα του Φερχόφστατ. Υπέρ του Γκρίλο ψήφισε το 78,5% των μελών του κόμματος.

Αντίο στον «Έλληνα» Μ. Σοάρες: Οι άξεστοι πρέπει να ξέρουν ότι… σας χρωστάμε, δεν μας χρωστάτε

Ακατονόμαστη βλακεία της Μέρκελ είχε χαρακτηρίσει την επίθεση των «άξεστων» εναντίον της Ελλάδας ο Μάριο Σοάρες, στηρίζοντας τον ελληνικό λαό, την κυβέρνηση της Αριστεράς, τον πρωθυπουργό και το ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη τους για την απελευθέρωση της Ελλάδας και της Ευρώπης από τη λιτότητα.

Ευρωπαϊκός Νότος: O εφιάλτης των ανατιμήσεων επιστρέφει...

Ο εφιάλτης των ανατιμήσεων επιστρέφει στον ευρωπαϊκό Νότο, με τις αυξήσεις στους φόρους, την άνοδο των τιμών του πετρελαίου, την «ελεύθερη αγορά» και την άνοδο του πληθωρισμού. Η νεοφιλελεύθερη...

Μ. Ρεβέλι στην «Repubblica»: Στην Ευρώπη υπάρχει μόνο ο Τσίπρας

Η Ελλάδα του Τσίπρα και η Ισπανία με το Podemos στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη αποτελούν τα παραδείγματα για την επανεκκίνηση της εναλλακτικής αριστεράς στην Ευρώπη, τόνισε ο Μάρκο Ρεβέλι.


Ραδιόφωνο