Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ισπανία – αλληλεγγύη: Ελάχιστο Κοινωνικό Εισόδημα από 461 ευρώ έως 1.100 ευρώ σε 2,3 εκατ. άτομα

Ελάχιστο κοινωνικό εισόδημα ισοβίως από 461 έως 1.100 ευρώ αποφάσισε για την καταπολέμηση της φτώχειας και του αποκλεισμού η κυβέρνηση σοσιαλιστών και Αριστεράς.

Βραζιλία: Φασισμό και δικτατορία Μπολσονάρου "βλέπει" ο κυβερνήτης του Ρίο, μετά από "πολιτική δίωξη"

Η αστυνομία του Μπολσονάρου έκανε έρευνες στις κατοικίες και τα γραφεία του κυβερνήτη του Ρίο, που υποστηρίζει το lockdown και ότι ο γιος του προέδρου θα έπρεπε να βρίσκεται στη... φυλακή, Ο ίδιος προειδοποίησε για φασισμό και δικτατορία στη Βραζιλία.

Αργεντινή: «Περιορισμένη πτώχευση» για Fitch και S&P –Αυξήσεις σε 16 εκατ. συνταξιούχους από την κυβέρνηση

Η Fitch και η S&P υποβάθμισαν το αξιόχρεο της Αργεντινής σε «περιορισμένη χρεωκοπία», ενώ ο Φερνάντες αυξάνει τις συντάξεις 6,12% και στηρίζει 9 στις 10 οικογένειες.

Ιστορική προειδοποίηση Twitter στον Αμερικανό πρόεδρο: Ο Τραμπ δημοσιεύει… fake news

Το Twitter για πρώτη φορά στην ιστορία του ζήτησε από το κοινό του να ελέγξει δύο αναρτήσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, καθιστώντας σαφές ότι ο πλανητάρχης δημοσιεύει… fake news.

Πράσινοι και Σοσιαλδημοκράτες μεταξύ λιτότητας και αλληλεγγύης

Οι Πράσινοι και οι Σοσιαλδημοκράτες που κυβερνούν ή συγκυβερνούν στην Αυστρία, τη Σουηδία και τη Δανία συνεχίζουν να αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα για τη διαμόρφωση μιας κοινωνικής και αλληλέγγυας Ευρώπης.

Στη Χιλή σχεδιάζουν αποφυλακίσεις βασανιστών, στη Βολιβία λογοκρισία κομμάτων και ΜΜΕ

Λατινική Αμερική: Ο κορωνοϊός θεριεύει τον φασισμό και πλήττει τη δημοκρατία - Ο Μποσονάρου εργατολόγος: «Η ανεργία μπορεί και να σκοτώσει»

Eurogroup: Ανεπαρκής συμφωνία την εποχή του ιού, 500 δις για ανοικοδόμηση με Ταμείο χωρίς "προίκα"

Το Eurogroup συμφώνησε για Ταμείο Ανασυγκρότησης Recovery Found 500 δισ., που θα φθάσουν στα 1 τρισεκ. με τη συμβολή άλλων οργανισμών και εργαλείων, ενώ δέχθηκε την χρηματοδότηση από τον ESM χωρίς μνημόνια για την περίοδο της πανδημίας, αφήνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τις αποφάσεις για την χρηματοδότηση του Recovery Found και συνεπώς την έκδοση Ευρωομολόγων.

Ολλανδία: Η βουλή ψήφισε δύο ψηφίσματα κατά των Ευρωομολόγων και της χαλάρωσης του ESM

Η ολλανδική βουλή ψήφισε για δεύτερη φορά ψήφισμα κατά της έκδοσης Ευρωομολόγων και τάχθηκε εναντίον οποιασδήποτε χαλάρωσης των όρων παραχώρησης δανείων από τον ESM..

Ο Μπολσονάρου εργατολόγος: Η ανεργία σκοτώνει, πηγαίνετε να δουλέψετε

«Η ανεργία μπορεί να σκοτώνει» απεφάνθη ο Μπολσονάρου προτρέποντας τους πολίτες να πάνε στις δουλειές τους «για να μην μείνουν άνεργοι και πεθάνουν από την πείνα», για να έρθει σε απευθείας μετάδοση σε σύγκρουση με τους υπουργούς Υγείας και Οικονομικών.

Ισπανία: Πρόστιμο σε άστεγο από το δεξιό δήμο της Μαδρίτης

Πρόστιμο σε άστεγο επιβλήθηκε στη Μαδρίτη, με τους περισσότερους άστεγους να μην μπορούν να βρουν δημοτικό κατάλυμα εξαιτίας της δεξιάς δημοτικής αρχής που δεν θέλει περιττές δαπάνες.

Φ. Μακάριο - Μπέργκαμο: Πεθαίνουμε στα εργοστάσια φτιάχνοντας παιχνίδια, βόμβες και ρόδες τρένων

"Η εισαγγελία του Μπέργκαμο ξεκίνησε έρευνα για εγκληματική πρόθεση επιδημίας για τους θανάτους σε ένα νοσοκομείο, δίνοντας το πρώτο μήνυμα ότι εάν φτάσαμε να έχουμε περισσότερους νεκρούς από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο Μπέργκαμο, δεν φταίει μόνο ο ιός, αλλά και κάποιες πολιτικές", τόνισε στην «Αυγή» ο Φραντσέσκο Μακάριο

Χιλή - Πινιέρα: Ο ιός άλλοθι απελευθέρωσης 115 βασανιστών του Πινοσέτ

Ο πρόεδρος Πινιέρα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την πανδημία για να απελευθερώσει 115 χουντικούς στρατιωτικούς που έχουν καταδικαστεί για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Κόντε στη Bild: Ή χαλαρώνουμε τους δημοσιονομικούς κανόνες ή διαγράφουμε την Ευρώπη

«Η Γερμανία δεν θα έχει πλεονεκτήματα εάν η Ευρώπη βουλιάξει στην ύφεση. Δεν ζητάμε από τη Γερμανία και την Ολλανδία να πληρώσουν τα χρέη μας. Ή χαλαρώνουμε τους δημοσιονομικούς κανόνες ή θα πρέπει να διαγράψουμε την Ευρώπη", προειδοποίησε ο Κόντε το Βερολίνο από τις σελίδες της Bild.

Βολιβία: Μαζί με τις μάσκες… φίμωτρο σε κόμματα και ΜΜΕ - Απόλυση υπουργού Υγείας

Ποινικές διώξεις θα αντιμετωπίσουν κόμματα και ΜΜΕ που "παραπληροφορούν" για τον κορωνοϊό. Η κυβέρνηση έβαλε στο στόχαστρο τον υποψήφιο πρόεδρο της Αριστεράς. Η Ανιές απέλυσε τον υπουργό Υγείας και διέταξε τον πλήρη αποκλεισμό πόλης. Τα θύματα έφθασαν στα 18 και τα κρούσματα στα 264 άτομα.


Ραδιόφωνο