Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο νέο πολιτικό σκηνικό: Στοιχήματα και προκλήσεις

Με τις χθεσινές εθνικές εκλογές ανοίγει ένας νέος, πολύ σημαντικός πολιτικός κύκλος. Ένα από τα πιο σημαντικά δεδομένα της χθεσινής ημέρας ήταν η αξιοσημείωτη αντοχή και συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσμα μιας δυναμικής κινητοποίησης που ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και κάθε προσδοκία.

Έχει σχέδιο η ΝΔ αλλά είναι από το χωριό, δεν το ξέρετε

Σε ταληράκια, Του Άγγελου Τσέκερη - Είπε εχθές ο Κ. Μητσοτάκης ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος απώλειας οποιουδήποτε τμήματος συντάξεων. Και ότι έχει σχέδιο για τη διατήρηση των επικουρικών.

Σε ταληράκια...

Nαι, ρε παιδιά, ας πάρουν οι ασφαλιστικές την επικουρική ασφάλιση, τι μπορεί να πάει στραβά; Ας τα δούμε με τη σειρά. Πρώτον, το επίδικο της υπόθεσης, που είναι να περάσουν από τα χέρια των...

Tί πραγματικά ωφελεί τη μεσαία τάξη;

Του Άγγελου Τσέκερη -  Το ευθύ και καθαρό αίτημα «κόψτε τις συντάξεις τους, για να αυξήσουμε τα κέρδη μας» είναι μια πιο ωμή διατύπωση του βασικού συνθήματος της Νέας Δημοκρατίας: «Η κοινωνική πολιτική του Τσίπρα χρηματοδοτείται από την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης». Ενός συνθήματος που έχει μάλλον ιδεολογικό και ηθικό παρά πολιτικό περιεχόμενο.

Επισημάνσεις του Άγγελου Τσέκερη

Του Άγγελου Τσέκερη - Το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. παρουσίασε ο Κ. Μητσοτάκης. Βασίζεται στην ιδέα ότι, όταν οι πλούσιοι βγάλουν πολλά λεφτά, διασκεδάζουν να τα σκορπάνε σε καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Επισημάνσεις του Άγγελου Τσέκερη

Αυτό, που ο Βενιζέλος θεωρούσε δεδομένο ότι θα είναι πρώτος στο Επικρατείας του ΚΙΝ.ΑΛΛ. και τελικά μπήκε ο Καμίνης, είναι καλό παράδειγμα για να εξηγήσεις σε έναν άσχετο με το ποδόσφαιρο τι ακριβώς είναι το οφσάιντ.

Αριστερά και Αυτοδιοίκηση: Η γάτα που πιάνει τα ποντίκια, αλλά έχει και το σωστό χρώμα

Οι κάλπες έχουν πολιτική σημασία, ανεξάρτητα από το αν βγάζουν κυβέρνηση ή όχι. Αυτό συμβαίνει και με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ιδιαίτερα στους τρεις μεγάλους δήμους και στις αντίστοιχες περιφέρειες. Εδώ όμως δεν είναι μόνο η κεντρική πολιτική διάσταση. Είναι και το πολιτικό νόημα της σύγκρουσης της καθεμίας από τις υποψηφιότητες της Αριστεράς με ένα αυτοδιοικητικό κατεστημένο που, κατά περίπτωση, παίρνει διαφορετικά χαρακτηριστικά

Επισημάνσεις του Άγγελου Τσέκερη

Του Άγγελου Τσέκερη Πολύ σωστά το σκέφτηκαν οι επιτελείς του Κ. Μητσοτάκη: Αν δεν βάλουμε προεκλογικά θέμα επταήμερης εργασίας, πότε θα το βάλουμε; Να καταλάβει και ο κόσμος ότι έχουμε όραμα για την...

Επισημάνσεις του Άγγελου Τσέκερη

Του Αγγελου Τσέκερη Πανικόβλητοι οι συριζομαδούροι από την κατακραυγή για τον Πολάκη και το κότερο της Παναγοπούλου, προσπάθησαν να σκεφτούν κάτι για αντιπερισπασμό. Ο Τζανακόπουλος άνοιξε τον Οδηγό...

Εκλογές: Τα κρίσιμα διλήμματα και η τοξική λασπομαχία της Ν.Δ.

Οι ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου διεξάγονται σε μια συγκυρία ιδιαίτερα κρίσιμη για ολόκληρη την Ευρώπη. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιληφθούν όλοι οι πολίτες, οι οποίοι, κατά κανόνα, ψηφίζουν στις ευρωεκλογές με εθνικά κριτήρια.