Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Α. Ξανθός: Η μάχη κατά της διαφθοράς στην Υγεία θα είναι σκληρή και διαρκής

Τι αλλάζει με τη μεταρρύθμιση της ΠΦΥ * Πώς αντιστρέφεται η παθητική ιδιωτικοποίηση στην Υγεία * Ποιες οι μέριμνες για τους ανασφάλιστους - Είμαστε άνθρωποι που δεν έχουμε οργανική σχέση με το πάρτι στο σύστημα Υγείας * Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι προσέγγιζαν τα θέματα διαφθοράς ως πεδίο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης αφήνοντας άθικτο το σύστημα που αναπαράγει την ανομία * Στόχος να ανατρέψουμε το κοινωνικό κλίμα περί «ασυλίας» του πολιτικού συστήματος

Προγράμματα αιμοκάθαρσης: Λύση για τους «περιφερόμενους» ανασφάλιστους

Στο λεκανοπέδιο της Αττικής, όπου το πρόβλημα έλλειψης σταθερού σημείου φροντίδας είναι πιο οξυμμένο, οι δύο Υγειονομικές Περιφέρειες (1η και 2η ΥΠΕ) προχώρησαν στην κατανομή των ανασφάλιστων αιμοκαθαιρόμενων σε νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά λαμβάνοντας υπόψη την περιοχή διαμονής, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους ασφαλισμένους ασθενείς που υπόκεινται σε αιμοκάθαρση.

Οι αυριανές τομές στη δημόσια Υγεία

Έπειτα από επτά χρόνια συνεχούς υποβάθμισης της δημόσιας Υγείας και ενώ η κρίση έχει οδηγήσει στη φτωχοποίηση σημαντική μερίδα του πληθυσμού της χώρας, το νομοσχέδιο για την ΠΦΥ υπόσχεται να καταστήσει την πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας άμεση και ισότιμη.

Π. Πολάκης: Κάποιοι να κοιμούνται ανήσυχοι

"Η διαφθορά καθοδηγήθηκε από πολιτικές δυνάμεις" τόνισε ο αν. υπουργός Υγείας απαντώντας στον Κ. Σημίτη *Το πέρασμα του "Ερρίκος Ντυνάν" από τον Ερυθρό Σταυρό σε ιδιωτικά συμφέροντα οργανώθηκε "από τρεις υπουργούς"

Α. Ξανθός: Καθολική κάλυψη του πληθυσμού στην Υγεία

Επιπλέον, ο υπουργός υπενθύμισε ότι, για πρώτη φορά έπειτα από μία εξαετία υποβάθμισης του ΕΣΥ, έγιναν προσπάθειες ενίσχυσής του με μόνιμο και επικουρικό προσωπικό, αυξήθηκε το όριο δαπανών στις δημόσιες δομές και στον ΕΟΠΥΥ και ξεκίνησε η διοικητική μεταρρύθμιση του συστήματος ψυχικής υγείας.

Χαίρουν άκρας υγείας η μητέρα και νεογνό που γεννήθηκε στη Ζάκυνθο

Σε μια ανακοίνωση τρομοκρατικού ύφους, μιλάει για μετεγχειρητικές επιπλοκές που υπέστη η μητέρα κατόπιν καισαρικής στο νοσοκομείο Ζακύνθου, οι οποίες «προήλθαν είτε από εισχώρηση τοξικών ιατρικών αερίων στον οργανισμό, είτε από νοσοκομειακά μικρόβια», που «αντιμετωπίστηκαν από παθολόγους και καρδιολόγους».


Ραδιόφωνο