Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παραδοχή Ασημακοπούλου: "Δεν είναι στόχος να δίνεται κοινωνικό μέρισμα" (Video)

Πάει και το «κοινωνικό μέρισμα», μαζί με την 13η σύνταξη - Κανένα λόγο στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων δεν βρίσκει η Ν.Δ. όπως δεν βρίσκει και καμία λέξη να πει για τις απολύσεις και την αύξηση της ανεργίας.

Μια του ψεύτη, δυο του ψεύτη... Τρεις δεν έχει

Καταρρέουν ένα προς ένα τα προεκλογικά ψεύδη. Τα «αποκαλυπτήρια» σε τρεις μήνες. Τότε που θα ψάχνουν τις αυξήσεις που τους έταξαν οι συνταξιούχοι και δεν θα τις βρίσκουν, ενώ η μεσαία τάξη θα περιμένει τις φοροαπαλλαγές και το ριστάρτ.

"Σβήστε τους"

Σε πολύ κοντινό χρονικό διάστημα έχουμε την αποκαθήλωση της απλής αναλογικής, την κατάργηση της 13ης σύνταξης, την εξίσωση των τίτλων σπουδών των κολεγίων με αυτούς των πανεπιστημίων...

Η Ν.Δ. "δεν βρίσκει" την 13η σύνταξη, γιατί δεν τη ζητάει από το ΣΚΑΙ; (Video)

«Δεν υπήρξε ποτέ η 13η σύνταξη. Ήταν ένα επίδομα» το αφήγημα της Ν.Δ. στα κανάλια που ξεκίνησε από τον ίδιο τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και αναπαράγεται από όλα τα στελέχη ως κεντρική γραμμή της Ν.Δ. στο θέμα αυτό.

Την μπουκιά από το στόμα

"Καταγγέλλω στο πολιτικό σύστημα ότι κάνει εσκεμμένες διαρροές δημιουργώντας συνθήκες παραπληροφόρησης". Δεν το είπε δημοσιογράφος της “Αυγής”. Ο Γιώργος Παπαδάκη ς κατήγγειλε τις κυβερνητικές...

Ψέματα και φτηνή επικοινωνία μπροστά στα αδιέξοδα της Ν.Δ. στο προσφυγικό (Video)

Παραπληροφόρηση, διαστρέβλωση και φτηνή επικοινωνία μπροστά στο αδιέξοδο της Ν.Δ. στο προσφυγικό - Ο κ. Κυρανάκης παραποιεί τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον Κ. Μπάρκα να τοποθετηθεί!

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τη Ν.Δ… η 13η σύνταξη (Video)

«Δεν υπήρξε 13η σύνταξη» επαναλαμβάνει στα κανάλια ο Γιάννης Βρούτσης. Πως την ψήφισε η Ν.Δ. αν δεν υπήρξε; δεν απαντούν... και τότε ανακαλύπτουν οτι ήταν "επίδομα" με τα κανάλια να παραπληροφορούν ότι είχε εφάπαξ δήθεν χαρακτήρα... ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ήταν ψηφισμένο μέτρο και μόνιμο.

Τα "αγγλικά" του Τσίπρα τους μάραναν... του Δένδια τα άκουσαν;

Η Ν.Δ. όσο ήταν στην διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε κατά κόρον έναν ακραίο λαϊκισμό και μια φτηνή αντιπολίτευση κιτρινισμού που ξεκινούσε από τα "αγγλικά" του Τσίπρα και κατέληγε στο "κότερο"...

Άρης Πορτοσάλτε: «Δεν είπα να βουλιάζεις βάρκες, αλλά…» το είπε (Video)

Το χτύπημα του ακροδεξιού μπλοκ είχε και συνέχεια με τον Άρη Πορτοσάλτε να ασκεί κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης λέγοντας: "Ας μην υποκρινόμαστε". «Όταν σε πιάνει ο ανθρωπισμός να μην πνιγεί κανείς, τελείωσε το θέμα» προσθέτοντας "αν δεν θέλουμε να πνιγεί κανείς θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα".

Τα «βελούδινα διαζύγια» της κυβέρνησης βγάζει στη φόρα ο Πορτοσάλτε (Video)

Πρωινό χτύπημα από το ακροδεξιό μπλοκ της Ν.Δ. με τον Άρη Πορτοσάλτε να βγάζει στην φόρα τα ενδοκυβερνητικά διαζύγιο που κρύβονται πίσω από την επανίδρυση του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής.

Άσχετος και άρα επικίνδυνος (Video)

"Αν οι σαράντα μετανάστες που έφτασαν λίγο πριν στη Χίο μεταφέρονταν σε κλειστό κέντρο, αν υπήρχε, όπως θα έπρεπε, αυτό θα λειτουργούσε αποτρεπτικά για τους επόμενους" δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Νότης Μηταράκης λίγο πριν αναλάβει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής...

Ο Μ. Παπαδημητρίου έλεγε όνομα και αυτό ήταν "Σαμαράς" (Video)

Μπορεί σήμερα να ισχυρίζεται ψευδώς ότι ποτέ δεν έλεγε όνομα, άρα δεν συμμετείχε στην ονοματολογία και να καταγγέλλει την απρέπεια με την οποία αντιμετωπίστηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος με ευθύνη του Κυρ. Μητσοτάκη ωστόσο όχι μόνο συμμετείχε στην "ονοματολογία" που σήμερα καταδικάζει αλλά μιλούσε για γυναικεία υποψηφιότητα και παρόλο που μιλούσε δεν έλειπε ο σεξισμός...

Άμεσα...

Παραδέχθηκε ο Μάκης Βορίδης τις καθυστερήσεις στην υλοποίησης της πολιτικής της Ν.Δ. στο προσφυγικό - μεταναστευτικό. Επίσης, παραδέχθηκε ότι οι συμβάσεις και τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν...

Εθνικιστικές κορώνες και διπλωματία του «ούζου» (Video)

Μην έχοντας τίποτα να προτάξει και να υπερηφανευτεί ο γνωστός ακροδεξιός υπουργός και αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αποφάσισε να σηκώσει ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, έμπλεους ακραίου εθνικισμού και δυσώδους ρατσισμού.

Jumpsuit μαλαγανιές γονυπετών «αρίστων»

“Θρίαμβος! Μεγάλη επιτυχία” πανηγύρισαν ο Άδωνις και όλα τα κυβερνητικά στελέχη με μια φωνή τη συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ. Φευ! Μόλις 1 λεπτό και 15 δευτερόλεπτα ακούστηκαν τα «ωραία» αγγλικά του πρωθυπουργού.


Ραδιόφωνο