Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Λεβεντόμαγκες και αρχοντοχωριάτες

«Ακροδεξιά η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ στα ελληνοτουρκικά» είπε ο Κ. Χατζηδάκης (ΣΚΑΪ). «Υιοθέτησε ακροδεξιά ρητορική η αντιπολίτευση» επανέλαβε ο Μ. Λαζαρίδης (ΑΝΤ1). Σωστά, γιατί η εθνοσωτήριος γραμμή της Ν.Δ. είναι οι λεβεντομαγκιές.

Κατάπτωση αρίστων

Ψέματα Σταϊκούρα: «Τα ίδια στοιχεία που έλεγα και το προηγούμενο διάστημα λέω» και τώρα. Από το 4% έως το 10% υπάρχει μια μικρή απόσταση, αλλά δεν την βλέπει ο υπουργός (ΣΚΑΪ).

Μήπως είναι "για μάζεμα";

Η «κανονικότητα» έπεσε και μας πλάκωσε. Μετά την καραντίνα, ο κόσμος βγήκε παραζαλισμένος έξω από τα σπίτια του. Προτού καλά - καλά καταλάβει τι συμβαίνει, ο υπουργός Εσωτερικών φρόντισε να τον ενημερώσει με λόγια καθαρά και ξάστερα.

Χίλια μύρια κύματα για τη δικαίωση της Ελένης

Μια άγρια γυναικοκτονία, μια νεαρή φοιτήτρια που βιάστηκε και βασανίστηκε μέχρι θανάτου στη Ρόδο. Η Ελένη Τοπαλούδη στοχοποιήθηκε, λοιδορήθηκε, «δολοφονήθηκε» χιλιάδες φορές στα μίντια με άπειρα υβριστικά σχόλια και υπονοούμενα.

«Μένουμε ασφαλείς»: Σεξισμός, στοχοποίηση και αποκλεισμοί

Τρία video είδαμε από την Πολιτική Προστασία για την μετά καραντίνα εποχή και τα τρία είναι σεξιστικά και αναπαράγουν αναχρονιστικά πατριαρχικά πρότυπα. Επιπλέον επιδεικνύουν έλλειψη κοινωνικής...

Δεκάδες κρούσματα φαιοκίτρινης προπαγάνδας

Το σκαιό, φαιοκίτρινο πρόσωπο της Ν.Δ. ξεπρόβαλε με τη λήξη της καραντίνας. Ο κόσμος βγήκε μεν από την απομόνωση του σπιτιού αλλά θέλουν να τον σπρώξουν σε μια πιο τρομακτική απομόνωση, στο περιθώριο, χωρίς εργασία, χωρίς δικαιώματα, χωρίς πολιτισμό, χωρίς φωνή.

Κανάλια μονοφωνικά και ανεξέλεγκτα με τη βούλα του ΕΣΡ

Τα κρούσματα παραπληροφόρησης και χειραγώγησης στα κανάλια είναι καθημερινά. Είχαν γίνει τα τελευταία χρόνια κάποιες σημαντικές προσπάθειες ώστε να τηρούνται κανόνες και να διασφαλίζεται ο πλουραλισμός ως προς το περιεχόμενο, αλλά γρήγορα μετά τις εκλογές ξαναβρήκαν τον παλιό καλό εαυτό τους.

Κερδοφορία στην πανδημία

Η κυβέρνηση προωθεί το σχέδιο επικοινωνίας «Μένουμε ασφαλείς» μετά το «Μένουμε σπίτι» με την παλιά τακτική καρότου και μαστιγίου. Καλοπιάσματα και μπράβο από τον Μητσοτάκη. Απειλές από τον Πέτσα: αν δεν τα εφαρμόσετεμ θα γυρίσουμε πίσω στην καραντίνα.

Πειθαρχημένοι σε σειρά... στον πάγκο του χασάπη

Οι πολίτες, πειθαρχημένοι στους καναπέδες, επιβάλλεται να ακούν καθημερινά τουλάχιστον πέντε κυβερνητικούς μονολόγους πλαισιωμένους με ειδικούς λοιμωξιολόγους που επιχειρηματολογούν υπέρ των κυβερνητικών αποφάσεων.

Η Ν.Δ. απαιτεί σιωπητήριο από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται». Σε αυτή την τακτική άτακτης φυγής προσχώρησε εσπευσμένα η Ν.Δ. μετά την ιλαροτραγωδία της φιέστας στο Μαξίμου εν μέσω πανδημίας. Έτσι φρόντισε να σηκώσει, τη Δευτέρα, ένα μη θέμα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της που μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσε να εκληφθεί αν δεν έκρυβε με την στοχοποίηση του Παύλου Πολάκη και του Γιώργου Κυρίτση τα μεγάλα ατοπήματα και ανομήματά της

Εβδομάδα παθών Βρούτση κουβαλώντας τον «μέτζη» στην πλάτη

Σε καμία ερώτηση δεν απαντούσε από την αρχή της εβδομάδας για τα voucher και τα αμαρτωλά ΚΕΚ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Παρ' όλο που είχε βουίξει το Διαδίκτυο με τα σκόιλ ελικικού και τα μέτζης του νέοκτη που λοιμώχθηκαν, εκείνος απτόητος επέμενε να μην βλέπει κανένα θέμα, πέρα από τέσσερα ορθογραφικά λάθη όλα και όλα.

Η επιστροφή σε μια ζοφερή κανονικότητα

Το αφήγημα επιτυχίας που περιφέρει η Ν.Δ. και όλα τα κυβερνητικά και μη στελέχη με περηφάνεια βασίζεται σε δύο -όπως θεωρούν- δεδομένα. Την «επιτυχή» διαχείριση ενάντια στην «ασύμμετρη απειλή» στον Έβρο και την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας.

Ένας προφήτης... πασών των εθνών!

Ρεσιτάλ κυνικότητας και άκρατου νεοφιλελευθερισμού από τον «εσαεί» αντιπρόεδρο της Ν.Δ. (σύμφωνα με τον Γ. Αυτιά) Γεωργιάδη με δηλώσεις τη μία πιο ακραία από την άλλη. Κανείς δεν ξέρει τι να σχολιάσει πρώτα.

Κλεφτοκοτάδες

Η Ν.Δ., εκτός από τα εκάστοτε ιδιωτικά συμφέροντα που εξυπηρετεί -τράπεζες, ΣΕΒ, καναλάρχες, κλινικάρχες, σχολάρχες-, επενδύει μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο στην αλλαγή νοημάτων στις λέξεις.

Μονοφωνία στα κανάλια και κυβερνητική προτροπή σε ανομία

Δώδεκα υπουργοί στα κανάλια προς τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι η συντριπτική αναλογία που επικρατεί στις τηλεοπτικές παρουσίες, αποδεικνύοντας ότι εν καιρώ πανδημίας η παντοκρατορία της Ν.Δ. στην τηλεόραση αποκτά καθολική μορφή, δοξάζοντας τη μονοφωνία και την κατάντια της ενημέρωσης στη χώρα.

Με το στόμα ερμητικά κλειστό

Το φαινόμενο της κυβερνητικής μονοφωνίας έχει καταστρατηγήσει την ενημέρωση και δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας στους καθηλωμένους τηλεθεατές, ακροατές που πρέπει να παπαγαλίζουν το κυβερνητικό ποίημα αδιαμαρτύρητα μέχρι να τους γίνει πεποίθηση.

Η εκδίκηση ενός αυθάδικου σαλιγκαριού

Ήρθε η ώρα. Η Φρίντα κοιτάει το πόμολο με ανυπομονησία. Μετακίνηση αριθμός 6. Κυριακή σήμερα και η βόλτα θα είναι μεγαλύτερη. Για κείνη, για μένα, μία ώρα ελευθερίας τουλάχιστον. Βροχή με κρύο.


Ραδιόφωνο