Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"The (fake) Interview"

Τα δελτία κατάφεραν -από γκάφα- να δώσουν μια καινούργια διάσταση σε αυτό που λέγεται "fake news" (ψεύτικες ειδήσεις), λειτουργώντας ως μια παραλλαγή της γκονταρικής πρακτικής "ταινία μέσα στην ταινία", δηλαδή ως "παρωδία μέσα στην παρωδία"

«The (fake) Interview»

Τα δελτία του Alpha και του "Ε" κατάφεραν -από γκάφα- να δώσουν μια καινούρια διάσταση σε αυτό που λέγεται “fake news” (ψεύτικες ειδήσεις), λειτουργώντας ως μια παραλλαγή της γκονταρικής πρακτικής “ταινία μέσα στην ταινία”, δηλαδή ως “παρωδία μέσα στην παρωδία”

Ο Κυρ. Μητσοτάκης έταξε τη ΔΕΗ στα συμφέροντα

Χωρίς μισόλογα και περιστροφές - Την... πουλάει όπως είναι επιπλωμένη προσφέροντας: επαναφορά "μικρής ΔΕΗ", πώληση και υδροηλεκτρικών εργοστασίων, 66% ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ, τοποθέτηση στρατηγικού επενδυτή

Κινήσεις πανικού στην ηγεσία της Ν.Δ. με φόντο την Εξεταστική για την Υγεία

Κορυφή εσωκομματικού παγόβουνου η παρέμβαση Παπακώστα κατά Γεωργιάδη - Ο Κυρ. Μητσοτάκης «καρατόμησε» τη βουλευτή επιμένοντας στην... τυφλή εμπιστοσύνη στον αντιπρόεδρο του κόμματος

Αιχμές Γεννηματά για τη διακυβέρνηση Ν.Δ. έως το 2009

Ενώ υπερασπίστηκε τη διετία 2010-2012 - Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε Εξεταστική έως σήμερα υποστηρίζοντας ξανά πως "η παραμονή της κυβέρνησης μόνο καταστροφή μπορεί να προκαλέσει"

Οι επτά του Νότου συντονίζονται για το μέλλον, αλλά και για το παρόν

Σύνοδος των ευρωπαϊκών χωρών του Νότου - Τα μηνύματα Τσίπρα για το χρέος, η δήλωση Ολάντ για οριστική λύση, η καθιέρωση της συνόδου και η σημασία που αποδίδουν οι Νότιοι ηγέτες

Η θολή γραμμή της Χαρ. Τρικούπη

Ως λύση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη “δεξιά παλινόρθωση”, επαναλαμβάνει ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη επιμένει “απόλυτα στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης για την επεξεργασία και υιοθέτηση μιας εθνικής γραμμής εξόδου από την κρίση και τα Μνημόνια”.

Αντεπίθεση πυρών

Η “έκρηξη” οφειλόταν -απ’ όσο μπορούμε να υποθέσουμε- στη μακροσκελή σπουδή του βουλευτή της Ν.Δ. να αξιοποιήσει αναφορές του Γάλλου κοινωνιολόγου από το 1990 για να “αποδομήσει” “από αριστερά” την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό, μεταξύ άλλων, για να στηρίξει την άποψή του ότι στην αντιδιαστολή του κρατισμού από τον νεοφιλελευθερισμό, που έκανε ο Μπουρντιέ, ο κρατισμός ήταν εκείνος που κατέστρεψε την Ελλάδα και "αποτέλεσε το περιβάλλον για την ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς".

Φώφη Γεννηματά: "Δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας να συνεχίσει αυτή η κυβέρνηση"

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξανάριξε γέφυρες στη Ν.Δ.: "Η κυβέρνηση είναι πολιτικά απομονωμένη, όπως διαπιστώσαμε από κοινού και στη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη"


Ραδιόφωνο