Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ποια είναι τα κίνητρα για δημόσιους υπαλλήλους

Τη θεσμοθέτηση κινήτρων για τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στη διαδικασία της αξιολόγησης σχεδιάζει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σε μια προσπάθεια να επανεκκινήσει η διαδικασία, η οποία έχει παγώσει λόγω της αποχής της ΑΔΕΔΥ.

Στην Υγεία η πλειονότητα των μόνιμων προσλήψεων στο Δημόσιο

Περισσότερες από 7.000 οι προσλήψεις για το 2017, εκ των οποίων 4.644 κρατούσε στα συρτάρια της η Ν.Δ. παρά τη διογκούμενη ανεργία - Γ. Γεωργαντάς, τομεάρχης Ν.Δ.: "Πράγματι δεν κάναμε τις προσλήψεις τις οποίες δικαιούμασταν"

Πρώτες κρίσεις στο Δημόσιο μετά από επτά χρόνια

Με μοριοδότηση και δομημένη συνέντευξη - Εγκύκλιο της υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την έναρξη της διαδικασίας επιλογής μετά και την ολοκλήρωση υποβολής υποψηφιοτήτων για τις θέσεις γενικών διευθυντών των υπουργείων *Οι υποψήφιοι θα μοριοδοτηθούν με βάση τα τυπικά τους προσόντα και την προϋπηρεσία, ενώ οι επικρατέστεροι θα υποβληθούν και στη λεγόμενη δομημένη συνέντευξη

Ψάχνουν τη διαδρομή της παγιδευμένης επιστολής

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν είναι σε θέση να απαντήσει πώς έφτασε η παγιδευμένη επιστολή στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού, εάν εστάλη μέσω ταχυδρομείου, μέσω courier ή με κάποιον άλλο τρόπο

Με ένα κλικ απογειώνεστε!

Από χθες στην ιστοσελίδα της αρμόδιας Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) η ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας επαγγελματίες και ερασιτέχνες χρήστες drones μπορούν να ενημερωθούν για τους κανόνες πτήσης τους, να λάβουν τις αδειοδοτήσεις από την ΥΠΑ, να ενημερωθούν για τις απαγορευμένες περιοχές πτήσης, αλλά και πότε ένας χρήστης δύναται να χρησιμοποιεί ένα ΣμηΕΑ χωρίς καμία σχετική αδειοδότηση από την ΥΠΑ.

Το "γαλαζοπράσινο" δρομολόγιο απαξίωσης της Οδικών Συγκοινωνιών με αριθμούς

Με βάση τα ετήσια στοιχεία της Ο.ΣΥ. από το 2012 ώς το 2016 γίνεται εμφανής η σταθερά μεγάλη διαφορά μεταξύ της δύναμης των ενεργών διατιθέμενων λεωφορείων και τρόλεϊ και εκείνων που τελικά εκτέλεσαν τα δρομολόγια.

Τι θα γίνει με τους συμβασιούχους

Στενοί συνεργάτες των υπουργών που ασχολούνται με το θέμα διαβεβαίωναν στην “Α” ότι είναι “διασφαλισμένη η μισθοδοσία των συμβασιούχων από παράταση” και ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Τα ορόσημα των μεταρρυθμίσεων στο Δημόσιο

Για τον προσεχή Σεπτέμβριο μετατίθεται η εφαρμογή της κινητικότητας, η συμμετοχή στην οποία προϋποθέτει την εκπόνηση ψηφιακών οργανογραμμάτων υπουργείων και φορέων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο σύστημα μετακινήσεων.


Ραδιόφωνο