Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Κάηκε" ο Αργύρης Πεδουλάκης

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν υπήρχε ακόμη επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά θεωρείται δεδομένο πως ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει "καεί" ως προπονητής του "τριφυλλιού".

Ήττα "στον πόντο" (105-106) στη δεύτερη παράταση!

Για τρίτη φορά σε οκτώ παιχνίδια ο Παναθηναϊκός γνωρίζει την ήταν "στον πόντο" στην Ευρωλίγκα! Για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ, αλλά στη δεύτερη παράταση με 105-106 από την ψυχωμένη Άλμπα Βερολίνου....

EOE: Θα παραιτηθούν αν περάσει ο νόμος Αυγενάκη

Η ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίασή της να ζητήσει από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να αποσύρει τις διατάξεις για τους περιορισμούς στις θητείες των μελών των αθλητικών ομοσπονδιών καθώς και τη θέσπιση ορίων ηλικίας και να αποσύρει τη διάταξη της αναδρομικότητας, καθώς είναι αντισυνταγματική.

37ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ: Στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη...

Η μεγαλύτερη σε συμμετοχή εκδήλωση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα με τη διεξαγωγή του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου και των παράλληλων αγώνων σε μικρότερες αποστάσεις, ενώ η δράση έχει ξεκινήσει από χθες Σάββατο με τη διεξαγωγή, για πρώτη φορά σε ξεχωριστή μέρα, των 10.000 μέτρων.


Ραδιόφωνο