Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Λίστα "αργόμισθων" του Ντυνάν με τη... βούλα Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ

Στη λίστα μεταξύ των εννέα αργόμισθων και ο σύζυγος της Φ. Γεννηματά - Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ξεκαθαρίζει ότι το Ντυνάν είχε μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα

Το Ντυνάν πουλήθηκε με την αξία που υπολόγισε ο αγοραστής!

Ο υπολογισμός της άυλης αξίας έγινε ύστερα από επικοινωνία με τη νομική σύμβουλο της επισπεύδουσας Τράπεζας Πειραιώς Βασιλική Βουτσιώτη, η οποία έδωσε τιμή 6,3 εκατ. και ο δικαστικός επιμελητής έβαλε 1 εκατ. ευρώ παραπάνω!

Τα γαλαζοπράσινα ρουσφέτια στο Ντυνάν

Μετά από ερωτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα, που διάβασε τα ονόματα των "επιφανών" της πολιτικής ζωής, ο προφυλακισμένος σήμερα πρώην πρόεδρος του Ντυνάν είπε ότι "άλλοι το ζητούσαν", όμως άλλοι θεωρούσαν το Ντυνάν "τσιφλίκι τους"

Την Πέμπτη καταθέτει ο Ανδ. Μαρτίνης στην Εξεταστική για την Υγεία

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας εστίασε στην τροπολογία Βορίδη με την οποία το 2014 πουλήθηκε το Ντυνάν στην ιδιωτική εταιρεία ΗΜΙΘΕΑ (θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς). "Με την τροπολογία Βορίδη, μία ιδιωτική εταιρεία μπόρεσε να αποκτήσει νοσοκομείο και όχι ιδιωτική κλινική, όπως ορίζει ο νόμος" επισήμανε ο Σπ. Λάππας.

Επίδειξη "γαλλικών" από την Α.Μ. Ασημακοπούλου

Η κ. Ασημακοπούλου ισχυρίστηκε ότι την είπε "μωρή" ο Ν. Συρμαλένιος, που της θύμισε ότι η έκφραση δεν ανήκει ούτε στο λεξιλόγιο ούτε στον χαρακτήρα του. Άλλωστε κανείς άλλος δεν άκουσε ό,τι ισχυρίστηκε η πρώην εκπρόσωπος του Α. Σαμαρά

Ν. Παππάς: Δορυφορική τηλεοπτική κάλυψη σε 80.000 πολίτες στην παραμεθόριο

Όπως είπε στη Βουλή, πρόκειται για περιοχές που δεν καλύπτονται από τη Digea και ήδη αναζητούνται πόροι για την επέκταση του προγράμματος σε όλες τις απομακρυσμένες περιοχές.

"Αυτό που γίνεται με την Ελλάδα είναι αισχύνη για την Ε.Ε."

Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Κόμματος "αδειάζει" τη Ν.Δ. - Ο Πάουλο Ρανγκέλ παραδέχθηκε ότι στην πατρίδα του, την Πορτογαλία, με την κυβέρνηση Σοσιαλιστών - Ριζοσπαστικής Αριστεράς, "τα πράγματα είναι καλύτερα"

Άδ. Γεωργιάδης: Ο κ. Σάλλας ζητάει να παραιτηθείτε...

Με την ενέργεια του τότε υπουργού Υγείας ουσιαστικά "ξεκαθαρίστηκε" το Δ.Σ. του Ντυνάν από όσους ενδέχεται να διαφωνούσαν στην πώληση και ξεκίνησε η διαδικασία που κατέληξε στην πώληση του νοσοκομείου στη θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς "ΗΜΙΘΕΑ"

Νέες αποκαλύψεις για το "σύμφωνο Γεωργιάδη": Δεν πρωτοκολλήθηκε γιατί ο υπουργός έθεσε ρήτρα εμπιστευτικότητας

Λόγω της απαίτησης του Άδωνι Γεωργιάδη να υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας δεν πρωτοκολλήθηκε το μνημόνιο που οδήγησε στην πώληση του Νοσοκομείου Ντυνάν σε ιδιώτες, όπως προκύπτει από έγγραφο της...

Το ΠΑΣΟΚ φωνάζει γιατί η Βουλή τηρεί τον Κανονισμό

Αύριο το πρωί θα ψηφιστεί το κυβερνητικό νομοσχέδιο ως επείγον και το απόγευμα θα συζητηθεί η πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ, η οποία δεν θα τεθεί καν σε ψηφοφορία, αφού έχει απορριφθεί από την αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή.


Ραδιόφωνο