Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δεν τελειώσαμε με τη "λίστα Πέτσα" - Εξώδικο της «Αυγής» και του ρ/σ Στο Κόκκινο για τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος

Το σκάνδαλο της διανομής κρατικού χρήματος σε φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ, με πρόσχημα την ενημέρωση για τον κορωνοϊό, εκτός από τις πολιτικές έχει και νομικές διαστάσεις, με τις οποίες η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να ασχοληθεί σύντομα.

Νέο "ράπισμα" σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ από το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής για τις αυθαιρεσίες τους στην Προκαταρκτική

Νέο ράπισμα για τις αυθαιρεσίες τους δέχθηκαν η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ στην Προκαταρκτική Επιτροπή, καθώς το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής ουσιαστικά φέρεται να πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων την κατάθεση Μιωνή!

Ισπανία: Εγγυήσεις 20 δισ. για 1,3 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Εγγυήσεις 20 δισ. σε 1,3 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις προσφέρει η ισπανική κυβέρνηση. Το Λαϊκό Κόμμα και το Vox ψήφισαν κατά της απαγόρευσης των απολύσεων και της καταβολής επιδομάτων ανεργίας σε επισφαλείς εργαζόμενους.

Η «Αυγή» τα κατάφερε

Από την Τρίτη η “ΑΥΓΗ” βγαίνει με τηλε-εργασία - Στηρίξτε τη μαχητική εφημερίδα της Αριστεράς. Είναι η δική σας εφημερίδα, η δική σας φωνή. Συμβάλλετε κι εσείς στο να γίνει πιο μαχητική, πιο πρωτοποριακή. Το πώς θα το βρείτε στο syndromes.avgi.gr

Ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα για την ΕΥΠ

Με τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για τις άδειες οδήγησης, η κυβέρνηση, πέρα από την αλλαγή στα προσόντα για τη θέση του διοικητή, θεσμοθετεί και μία σειρά μέτρα που αυξάνουν κατά πολύ τα περιθώρια της ΕΥΠ να κινείται μέσα στις δημόσιες υπηρεσίες.

Αλ.Τσίπρας: Εμείς δεν παίζουμε παιχνίδια με το Σύνταγμα, εσείς εργαλειοποιείτε μια κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία (Video)

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε την ΝΔ ότι «απέσυρε» τους βουλευτές της από την ψήφιση της ερμηνευτικής δήλωσης στο άρθρο 86 του Συντάγματος προκειμένου το αδίκημα της δωροδοκίας να παραγράφεται σε σύντομο χρονικό διάστημα


Ραδιόφωνο