Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κρείττον σιγάν

Κρείττον σιγάν μπροστά στην καταστροφή. Τόσα ζώα νεκρά, τόσα δέντρα και σπαρτά καμένα, τόσες περιουσίες κατεστραμμένες.

Η ένταση και η φορά του ανέμου

Στην εκδήλωση των πυρκαγιών συμμετέχει επιβαρυντικά και η κλιματική κρίση, όμως όλοι γνωρίζουμε από την εμπειρία μας τα συνήθη διαχρονικά αίτια, δηλαδή ανθρώπινη αμέλεια, πυλώνες ηλεκτρικού, ξηρασία, ισχυροί άνεμοι, αγροτικές εργασίες ή και ιδιοτελή κίνητρα, π.χ. καταπατήσεις, αλλαγές χρήσης γης.

Με fake news εκλέχθηκαν, με fake news κυβερνούν

Ο προσεκτικός παρατηρητής των δημοσίων πραγμάτων θα διαπιστώσει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στον έναν μήνα που βρίσκεται στα πράγματα, πάει από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα, από λάθος σε λάθος, από ακρότητα σε ακρότητα, από ψέμα σε ψέμα.

"Για το καλό σου"

Ζούμε στα χρόνια της απόλυτης διαστρέβλωσης -και εσχάτως μιας μανίας για λιβάνισμα της κυβέρνησης της Ν.Δ. που ενίοτε ξεπερνάει και τις... αντοχές της στους επαίνους.

Ξετσίπωτοι

Όλο το ήθος και η αριστεία του «επιτελικού κράτους» αναδείχτηκαν πέντε λεπτά πριν κλείσει η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, με δύο τροπολογίες που έβγαλε αιφνιδίως ο Βρούτσης από το μανίκι του.

Κανονικότητα εναντίον Πολάκη

Ναι, εντάξει. Μπορεί η αριστεία να διόριζε με τη σέσουλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Μπορεί στους λογαριασμούς των στελεχών να βρέθηκαν αδικαιολόγητα χρήματα. Μπορεί να δίνανε δουλειές στους συγγενείς τους.

Διαφάνεια τύπου Χονγκ Κονγκ

  Μοντέλο διαφάνειας Χονγκ Κονγκ είπε στην Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης ότι καθιερώνεται στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, με το νομοσχέδιο για το "επιτελικό κράτος". Δεν ξέρουμε τι...

Μητσοτακοποίηση του Δημοσίου

Όλοι όσοι πήραν στα σοβαρά τις κραυγές της Ν.Δ. για «άλωση του κράτους από τους συριζαίους» θα πρέπει να είναι έκπληκτοι τώρα με το σχέδιο του Κ. Μητσοτάκη για το κράτος.


Ραδιόφωνο