Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι ανατριχιαστικές φρασούλες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

«Οι άντρες των ΜΑΤ δεν 'εξευτέλισαν διαδηλωτές', συνέλαβαν υπεύθυνους για επιθέσεις στο κέντρο των Εξαρχείων...». «Κι αν υπάρχουν, στις δύσκολες συνθήκες οδομαχιών, περιστατικά υπέρβασης από την αστυνομία...». Αυτές οι δυο φρασούλες μας βγάζουν τη γλώσσα στην ανακοίνωση του Χρυσοχοΐδη

Αρχίζει το ματς

Πρώτα έσκασε η υπόθεση Πατέρα. Μια αηδιαστική, σε στυλ Μαυρογιαλούρου, συναλλαγή του εντιμότατου κυρίου Μητσοτάκη με έναν πολιτευτή της Δεξιάς.

Το σάμαλι και η διαφθορά

Για να είμαστε ειλικρινείς, το σάμαλι για τεχνοκράτες, αρίστους, επιτελικό κράτος, το έχαψε πολύς κόσμος. Με τη συνδρομή του πανδαμάτορος παντός ψεύδους Γεραπετρίτη, σκέφτηκε ότι κάτι θα κάνουν.

Στην εποχή του Κολάμπια

Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία. Το στοιχείο της καταγωγής, και των συνακόλουθων τίτλων σπουδών, άλλαξε στην αξιακή επετηρίδα της Δεξιάς. Ο πατριάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, για να καταλάβετε, ήταν γιος δημοδιδασκάλου, πήγε στο δημοτικό της Πρώτης Σερρών, συνέχισε σε δημόσιο γυμνάσιο της Αθήνας και σπούδασε στη Νομική του Καποδιστριακού.

Η ΕΣΗΕΑ και η "σπάθη"

Μια χαρά τα λέει η ΕΣΗΕΑ για τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιάτη, την κεφαλή του οποίου ζήτησε επί πίνακι, δημοσίως και χωρίς να ντρέπεται, ο συνεργάτης και φίλος του Μητσοτάκη Δοξιάδης

Ηρεμήστε, βρε, μη βρίζετε

Εντάξει, δεν σκέφτεσαι και τα καλύτερα για την Αγαπηδάκη που ορίστηκε να φροντίζει προσφυγόπουλα. Ούτε για τον Μητσοτάκη που την όρισε, μια και για να φροντίζει κάποιος παιδιά, πρέπει, εκτός από πτυχία, να έχει και κάποια συναίσθηση, κάποιο συναίσθημα, κάποια ενσυναίσθηση, κάποια ευαισθησία.


Ραδιόφωνο