Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκδήλωση Στέλλα Μπελιά: Πώς σπάμε τα έμφυλα στερεότυπα με εργαλείο τη θεατρική δράση

Η Στέλλα Μπελιά και η καλλιτεχνική ομάδα Ήριννα καλούν την Πέμπτη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου στην εκδήλωση «Πώς σπάμε τα έμφυλα στερεότυπα με εργαλείο τη θεατρική δράση»

Η Στέλλα Μπελιά, υποψήφια ευρωβουλεύτρια με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και η Καλλιτεχνική Ομάδα Ήριννα με έδρα το Παρίσι σας προσκαλούν την Πέμπτη 23 Μαϊου 2019 και ώρα 17:00 - 19:00 στο θέατρο του Νέου Κόσμου στην Κεντρική Σκηνή στην εκδήλωση: " Πως σπάμε τα έμφυλα στερεότυπα με εργαλείο τη θεατρική δράση".

Κεντρική εισήγηση: Στέλλα Μπελιά

Θα μιλήσει επίσης ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου, Σκηνοθέτης

Θα διαβαστεί χαιρετισμός της Δήμητρας Κογκίδου, Καθηγήτριας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαιδευσης και Προέδρου της επιτροπής Φύλου και Ισότητας στο ΑΠΘ.

Αντί επιλόγου, η Αναστασία Πολίτη, σκηνοθέτης και ηθοποιός της Κλλιτεχνικής Ομάδας Ήριννα, θα μεταφέρει σχετικό με την εκδήλωση μήνυμα από τη Γαλλία.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις