Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ

Με κοινή συνισταμένη την θέληση για αποφασιστική συμμετοχή στους νέους αγώνες που έρχονται , επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα διεύρυνσης και ανασύνθεσης του κόμματος και των λειτουργιών του

Σε μια μεγάλη πολιτική συγκέντρωση μετατράπηκε η εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών στις Οργανώσεις Μελών της Βόρειας Αθήνας  του ΣΥΡΙΖΑ που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΕΒΑ).

Εκατοντάδες νέα και παλιότερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το παρών  γεμίζοντας ασφυκτικά όχι μόνο την μεγάλη αίθουσα αλλά και τον εξωτερικό χώρο του Συνεδριακού Κέντρου της  Ν. Ιωνίας  και άκουσαν την πολιτική τοποθέτηση του Γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη και τους χαιρετισμούς των Βουλευτών της Βόρειας Αθήνας.

Με κοινή συνισταμένη την θέληση για αποφασιστική συμμετοχή στους νέους αγώνες που έρχονται , επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα διεύρυνσης και ανασύνθεσης του κόμματος και των λειτουργιών του για να ανταποκριθούμε προγραμματικά και κινηματικά στις νέες συνθήκες  και όπως τόνισε ο Π. Σκουρλέτης  ….. ‘’ Τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα, που θα το κάνουμε όλοι μαζί. Διαμορφώνοντας την πρόταση που θα αγγίξει και πάλι την πλειοψηφία της κοινωνίας στη νέα πολιτική φάση. Που θα σταθεί επάξια απέναντι στη δεξιά, παρωχημένη πρόταση ή όποια στο παρελθόν εγγυήθηκε μόνο την κοινωνική οπισθοδρόμηση και την οικονομική καταστροφή του μεγαλύτερου μέρους του λαού μας ‘’.

Παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Μ. Ξενογιαννακοπούλου , Κ. Ζαχαριάδης , Γ. Κατρούγκαλος , Γ. Μουζάλας  . Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Πουλάκης και Γ. Μπασκόζος . Εκπρόσωποι της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ , εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και μαζικών φορέων της περιοχής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις