Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκδήλωση του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταξουργείο: Δικαιώματα και ελευθερίες υπό διωγμό;

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 19/7, επί της πλατείας Αυδή στο Μεταξουργείο, στις 7.30μμ - «Δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Κανείς και καμιά δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος»

Σήμερα η εκδήλωση που συνδιοργανώνει ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τις εφημερίδες της Αριστεράς, «Αυγή» και «Εποχή», στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο.

Φαίνεται πως η επαναφορα των φυλακών τύπου Γ', οι αλλαγές στον ΠΚ, κατάργηση εγκυκλίου για ΑΜΚΑ, κατάργηση Πανεπιστημιακού Ασύλου, επανασύσταση της ομάδας Δελτα είναι μόνο η αρχή. Πως θα μπορούσε να οργανωθεί η δράση απέναντι στην απόπειρα περιστολής των ελευθεριών. Θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτές, καθώς και τα δικαιώματα, βρίσκονται υπό διωγμό;

Αυτά τα ερωτήματα είναι μόνο μερικά από αυτά που θα απασχολήσουν τη συζήτηση που θα ανοίξει με πρωτοβουλία του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμβολή των εφημερίδων της Αριστεράς, της «Αυγής» και της «Εποχής».

Την κουβέντα θα ανοίξουν οι:

  •     Νίκος Παρασκευόπουλος
  •     Βασίλης Παπαστεργίου
  •     Γιονούς Μουχαμμαντί
  •     Στέλια Μπελιά
  •     Πάνος Λάμπρου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 19/7, επί της πλατείας Αυδή στο Μεταξουργείο, στις 7.30μμ.

«Δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Κανείς και καμιά δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

175 εκατομμύρια και πολλά είναι

Πραγματικά γενναιόδωρο το κοινωνικό μέρισμα που δίνει η κυβέρνηση για φέτος. 175 εκατομμύρια δεν τα λες και λίγα. Τις παλιές καλές εποχές, τόσα ήταν τα χρήματα που έπαιρνε σε δάνειο ένας εκδότης ή ένας ισχυρός επιχειρηματίας με εγγύηση «αέρα»

Δειτε ολοκληρο το αρθρο