Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Ρ. ΔΟΥΡΟΥ / Αποδεσμεύονται 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Ρ. ΔΟΥΡΟΥ / Αποδεσμεύονται 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ

Στην αποδέσμευση 20 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό της προχωρά η Περιφέρεια Αττικής για την ολοκλήρωση εργασιών στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η πράξη αυτή επικυρώθηκε χθες με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Η προγραμματική σύμβαση αφορά την εκτέλεση των αρχιτεκτονικών εργασιών του γηπέδου, αρχιτεκτονικών τελειωμάτων και αρχιτεκτονικού εξοπλισμού στο κοίλο του γηπέδου, καθώς και των ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών που εξαρτώνται άμεσα από τις οικείες αρχιτεκτονικές εργασίες, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών υποδομής με τοποθέτηση σωληνών ύδρευσης, κλιματισμού, πυρόσβεσης, αεραγωγών, μονώσεων. Επίσης, προβλέπεται η τοποθέτηση των απαιτούμενων εσχαρών, καλωδιώσεων εντός των τοιχίων και ψευδοροφών. Να σημειωθεί ότι το έργο αναπτύσσεται σε έκταση συνολικού εμβαδού 29.121 τ.μ. στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας.

“Χρειάστηκαν τρία και πλέον έτη για να ολοκληρωθεί μια διαδικασία” τόνισε η Ρ. Δούρου, εξηγώντας πως τέθηκαν για “πρώτη φορά” “καινούργιοι όροι και καινούργιες προϋποθέσεις, που οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού σωματείου τους σεβάστηκαν και τους ακολούθησαν”. “Η Περιφέρεια Αττικής λοιπόν κάνει ένα σπουδαίο έργο όχι μόνο για τη Φιλαδέλφεια, αλλά για τον ελληνικό αθλητισμό” πρόσθεσε για να καταλήξει: “Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε για την αθλητική ανάπτυξη της περιφέρειας ολόκληρης, με ιστορικά, κοινωνικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλ. Αλεξίου, αφού ευχαρίστησε την περιφερειάρχη Ρ. Δούρου, υπενθύμισε ότι, παρότι επρόκειτο για “υπόσχεση” Σγουρού, “υλοποιήθηκε από την παρούσα ηγεσία”. “Εμείς δεν είχαμε άλλο από το να προχωρήσουμε όπως ορίζουν ο νόμος και οι κανονιστικές διατάξεις για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτό το έργο που αποτελεί όραμα για όλους τους Ενωσίτες” σημείωσε για να καταλήξει: “Πιστεύουμε ότι σε λίγο καιρό θα μπορούμε να είμαστε στο σπίτι μας, με υψηλή και μόνιμη καλεσμένη την κ. Δούρου και όλους όσους συνετέλεσαν στην κατασκευή του”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL