Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ / "Eδοξάσθη κρυπτόμενος" ο Γ. Πατούλης αποφεύγοντας διάλογο με τη Ρ. Δούρου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ / "Eδοξάσθη κρυπτόμενος" ο Γ. Πατούλης αποφεύγοντας διάλογο με τη Ρ. Δούρου

“Eδοξάσθη κρυπτόμενος” είναι το σκωπτικό σχόλιο του Γ. Μοίρα, εκπροσώπου Τύπου της "Δύναμης Ζωής" για τον Γ. Πατούλη, ο οποίος, ενώ ισχυριζόταν ότι επιδίωκε διακαναλική συζήτηση με τη Ρ. Δούρου, τελικώς δεν αποδέχθηκε ούτε την πρόσκλησή της για ντιμπέιτ στην ΕΡΤ.

Αμείλικτα είναι τα ερωτήματα που θέτει ο Γ. Μοίρας προς τον Γ. Πατούλη απευθυνόμενος στο εκλογικό σώμα. «Ο πολίτης και ο κάτοικος της Περιφέρειας Αττικής θα ψηφίσει για περιφερειάρχη κάποιον ο οποίος μετέρχεται κάθε μέσου και δικαιολογίας προκειμένου να μην έρθει ενώπιον της κοινής γνώμης, σε πρόσωπο με πρόσωπο διάλογο επί τη βάσει θέσεων και προγράμματος με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου;”, διερωτάται ο Γ. Μοίρας για να συνεχίσει στον ίδιο τόνο: “Όταν κάποιος κρύβεται διαρκώς από την πολιτική του αντίπαλο, για να αποφύγει να εκτεθεί για το απόλυτο κενό θέσεων και προγράμματος που έχει, θα είναι έτοιμος να έρθει αντιμέτωπος με τα μεγάλα προβλήματα τα οποία μπορεί τυχόν να προκύψουν σε έναν περιφερειάρχη ανά πάσα στιγμή; Ή θα κρυφτεί και από τα προβλήματα;”.

Κι όλα αυτά όταν είχε προηγηθεί πρόσκληση του Γ. Πατούλη στη Ρ. Δούρου για διακαναλική συζήτηση, την οποία η τελευταία αμέσως απεδέχθη, αλλά ο ίδιος “ουδέποτε κατέθεσε αίτημα στα κανάλια”, όπως στηλιτεύει ο Γ. Μοίρας επισημαίνοντας: “Αντιθέτως εμείς ως 'Δύναμη Ζωής' υποβάλαμε γραπτό αίτημα στη δημόσια τηλεόραση να οργανώσει και να συντονίσει μία τέτοια συζήτηση”.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης ο Γ. Πατούλης απέφυγε την τηλεμαχία με τη Ρ. Δούρου σε τηλεοπτικό σταθμό περιφερειακής εμβέλειας και εμφανίστηκε “μόνος σε μονόλογο”, όπως στηλίτευσε ο Γ. Μοίρας. Βέβαια, όπως επισημαίνει, “κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μέχρι την περασμένη Κυριακή ο κ. Πατούλης το έβαλε στα πόδια από προγραμματισμένα ντιμπέιτ στον Αθήνα 9,84, στο One TV, στον ANT1 (Γ. Παπαδάκη), έκανε τον ανήξερο στην πρόσκλησή μας να βρεθεί με τη Ρένα Δούρου ζωντανά στο Facebook σε έναν αδιαμεσολάβητο διάλογο με τους πολίτες, άσκησε πιέσεις και πέτυχε να εξαιρεθούν οι άλλοι υποψήφιοι από τηλεοπτικές συζητήσεις”.

“Πιστεύουμε ότι η επιλογή θα είναι η επικεφαλής της 'Δύναμης Ζωής' Ρένα Δούρου. Μία περιφερειάρχης που δεν κρύφτηκε ποτέ από πουθενά και από κανέναν και ήταν και είναι παρούσα πάντα, παντού στο πλευρό των πολιτών” καταλήγει ο Γ. Μοίρας.

ΗΛΕΚΤΡΑ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL