Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C22.4°C
3 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C21.6°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.2°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
3 BF 46%
Κ. Νοτοπούλου: Νιώθω απόλυτη σιγουριά, οι Θεσσαλονικείς ξέρουν ποιος είναι ο καθένας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Νοτοπούλου: Νιώθω απόλυτη σιγουριά, οι Θεσσαλονικείς ξέρουν ποιος είναι ο καθένας (Video)

Ο πολίτης της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να ψηφίσει με βάση την καθημερινότητά του δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου και εξέφρασε την αισιοδοξία της για το εκλογικό αποτέλεσμα.https://www.youtube.com/embed/kI9_sirktds

«Νιώθω απόλυτη σιγουριά γιατί έχουμε ξεκινήσει μία πολύ ωραία δουλειά στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμά μας δεν το βγάζουμε μόνοι μας, το διαβουλευόμαστε κάθε μέρα με τους πολίτες. To ξεδιπλώνουμε κάθε μέρα στις γειτονιές» σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1.

«Είμαστε η μοναδική παράταξη στο δήμο Θεσσαλονίκης με πραγματικά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, με ανθρώπους δεν είναι μόνο κομματικά μέλη. Είναι άνθρωποι που έχουν προσφέρει στην πόλη από μία σειρά θέσεων» ανέφερε η Κ. Νοτοπούλου.

Ερωτηθείσα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επισήμανε ότι ανέδειξε αγωνίες και φόβους των πολιτών που σέβεται απόλυτα. «Τόσα χρόνια είχαν κρεμάσει φαντάσματα πάνω από το κεφάλι μας» σημείωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι δεν είναι η εικόνα της Θεσσαλονίκης οι άνθρωποι που χτυπούσαν τον Μπουτάρη, αυτοί που βεβηλώνουν το μνημείο του Ολοκαυτώματος, οι περικεφαλαίες και τα άλογα στους δρόμους. «Μιλάμε για μία πόλη βαθιά δημοκρατική» τόνισε.

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών επωφελή. Όπως είπε, «αν κάτι χρειαζόμασταν στα Βαλκάνια ήταν ειρήνη και οι συνεργασία για να μπορούν οι χώρες μας να πάνε μπροστά».

Η Κατερίνα Νοτοπούλου ανέφερε ότι έχει πέσει θύμα τεράστιου σεξισμού και μπούλινγκ. «Με κατηγορούν επειδή είμαι γυναίκα και νέα. Οι Θεσσαλονικείς απέχουν από τη διακίνηση τέτοιων αντιλήψεων, απέχουν από τα fake news και γιατί ξέρουν ποιος είναι ο καθένας από εμάς. Γνωρίζουν πού ήταν τα χρόνια του αγώνα, γνωρίζουν ποιοι ήταν στις δομές αλληλεγγύης, γνωρίζουν ποιοι λύσαμε τα κεντρικά ζητήματα. Ας συγκρίνουμε τι έκανα εγώ στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και τι έγιναν από τους προηγούμενους υπουργούς που κατεβαίνουν για το δήμο Θεσσαλονίκης» υπογράμμισε.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL