Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.4°C
2 BF 89%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
14 °C
10.8°C14.9°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.6°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.5°C17.8°C
4 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
2 BF 100%
Δημήτρης Αρκούδης: / Δημήτρης Αρκούδης: Έξι άξονες για την Καλαμαριά αλλιώς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δημήτρης Αρκούδης: / Δημήτρης Αρκούδης: Έξι άξονες για την Καλαμαριά αλλιώς

Το θεατράκι της οδού «Χηλής» γέμισε από κόσμο και τα χαμόγελα αισιοδοξίας για μια θετική πορεία του νέου αυτοδιοικητικού σχήματος ήταν σε όλα τα πρόσωπα. «Ξεκινώντας το νέο μας εγχείρημα, αναζητούσαμε μια λέξη που θα μπορούσε να συμπυκνώσει με τρόπο απλό το ποιοι είμαστε, πώς σκεφτόμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε για την Καλαμαριά. Έτσι, κάπου μεταξύ των συζητήσεων ακούστηκε ότι είναι κρίσιμο να κάνουμε τα πράγματα αλλιώς. Και αυτό το αλλιώς είναι που μας έκανε κλικ.

Αυτό το αλλιώς είναι που ταιριάζει στη φιλοσοφία μας» τόνισε ο Δημήτρης Αρκούδης και ανέπτυξε τους έξι άξονες που θα κάνουν την Καλαμαριά αλλιώς... Αυτοί είναι η δημοκρατική λειτουργία του δήμου με τη συμμετοχή των πολιτών, δράσεις για την τοπική ανάπτυξη, την κοινωνική πολιτική και την ποιότητα ζωής των κατοίκων, ο ψηφιακός μετασχηματισμός του δήμου και δράσεις για τη νεολαία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Κώστας Αρβανίτης, η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης και ο βουλευτής Γιάννης Αμανατίδης, ενώ βιντεοσκοπημένο μήνυμα έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Απ. Λυκεσάς και την «έντυσε» μουσικά ο Νίκος Χαλκιάς.

Έντονη η γυναικεία παρουσία στο ψηφοδέλτιο

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι: Τατιάνα Αγγελάκογλου, Κώστας Αθανασίου, Νίκος Αλεξανδρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Νίκος Γαβριήλ, Θάνος Γαλατιανός, Παναγιώτης Γιαννούλης, Μαρία Γουργούρη, Δήμητρα Γρηγοριάδου, Σάντια Ελαγκούζ, Πολυμνία Ιωάννου, Ελένα Κηπουργού - Λαμπτζίδου, Θεόδωρος Κόγιαννης, Βάσω Κορομηνά, Μίλτος Κοτινάς, Σοφία Κυριακίδου, Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, Σίμηρα Κωνσταντινίδου - Λαδά, Πασχάλης Λεμονής, Χαρά Μαυροειδή, Ευαγγελία Μήτρου, Φώτης Μπάνδας, Γρηγόρης Νικολαϊδης, Αθανασία Νούνι, Ουρανία Παναγιωτίδου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ελένη Παπαθεοδοσίου, Δομνίκη Παπαμάλη, Νίκη Σίμου, Μιχάλης Σκουμπερδής, Δημοσθένης Σταμάτης, Σπύρος Ταβανίδης, Αθανάσιος Τασιόπουλος, Μαρία Τζώγα και Αποστόλης Τριανταφυλλίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL