Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.3°C
4 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C18.8°C
6 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.2°C
2 BF 59%
“Πειραιάς για όλους” προς Γ. Μώραλη: Ο Πειραιώτης καταλαβαίνει τον πανικό και τα ψεύδη σας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

“Πειραιάς για όλους” προς Γ. Μώραλη: Ο Πειραιώτης καταλαβαίνει τον πανικό και τα ψεύδη σας

Σκληρή απάντηση στον Γιάννη Μώραλη δίνει ο συνδυασμός «Πειραιάς για Όλους», τονίζοντας ότι ο  απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά στέκεται με fake news απέναντι στην επιχειρηματολογία και τον δημόσιο διάλογο του Νίκου Μπελαβίλα.

«Ο δημόσιος υπάλληλος (κατά δήλωση του), πρώην ιδιωτικός υπάλληλος του κυρίου Μαρινάκη (και πάλι κατά δήλωση του) απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά που διεκδικεί εκ νέου την ψήφο των Πειραιωτών, ξεπέρασε κάθε όριο υποκρισίας με νεότερη συνέντευξη του στο δημοτικό ραδιόφωνο.

Ενοχλείται ο απερχόμενος δήμαρχος από την κομματική υποψηφιότητα του Νίκου Μπελαβίλα. Φυσικό είναι, διότι ο επικεφαλής του Πειραιάς για Όλους δεν κρύβεται πίσω από δήθεν ανεξαρτησίες. Αντίθετα, ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ που στηρίζεται και από τη Νέα Δημοκρατία (άτυπα αλλά ξεκάθαρα και ουδείς το διαψεύδει) φαίνεται πως νιώθει άβολα πατώντας σε δύο βάρκες» σημειώνει ο συνδυασμός «Πειραιάς για Όλους».

Όπως αναφέρει, «ο απερχόμενος δήμαρχος άλλωστε το ομολόγησε δημόσια, αποδεχόμενος πως αντιπολίτευση του στο δημοτικό συμβούλιο έχει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Λαϊκή Συσπείρωση! Με αυτόν το τρόπο όμως ομολόγησε και κάτι ακόμα, ότι μαζί του έχει και τη Χρυσή Αυγή! Να τους χαίρεται λοιπόν!

Κατά τα λοιπά, ο απερχόμενος δήμαρχος ακούστηκε να λέει για 1.000.000 ευρώ μίσθωμα για τον Πύργο. Απέφυγε να πει σε τι αναφέρεται το 1.000.000 ευρώ: σε μήνα, χρόνο, δεκαετίες, αιώνα;

Ο απερχόμενος δήμαρχος ενοχλείται από την κριτική και υποστηρίζει ότι θα είναι δύσκολο να συνεργαστούμε μετά τις εκλογές. Η αντίληψη του εκπροσώπου των ολιγαρχών είναι ακριβώς αυτή: δεν θα πρέπει να μιλάς, δεν θα πρέπει να ασκείς κριτική, δεν θα πρέπει να επιχειρηματολογείς. Αυτά όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά τις εκλογές και από άλλη βάση. Και αυτό το γνωρίζει καλά.

Ο απερχόμενος δήμαρχος φανερά εκνευρισμένος έσπευσε να χρεώσει στον Νίκο Μπελαβίλα δηλώσεις που δεν έχουν γίνει. Απέναντι στην επιχειρηματολογία και τον δημόσιο διάλογο, στέκεται με fake news».

«Κύριε Μώραλη, έχετε δίκιο, ο Πειραιώτης καταλαβαίνει, δεν είναι κουτός. Καταλαβαίνει τον πανικό σας, τα ψεύδη σας και την ανεπάρκειά σας. Αντιλαμβάνεται πως εκείνοι τους οποίους εσείς κατηγορείτε για ανικανότητα κατά το παρελθόν, σήμερα είναι κορυφαίοι του συνδυασμού σας. Αντιλαμβάνεται ότι ο απολογισμός δεν μπορεί να γίνεται σε σύγκριση με τα όσα ΔΕΝ έγιναν στο παρελθόν αλλά με τα όσα έγιναν στο παρόν. Και στην θητεία σας δεν έγινε σχεδόν τίποτα. Δείτε το πρόγραμμά σας του 2014 και θα σας είναι εύκολο να το καταλάβετε και εσείς. Διεκδικείτε δεύτερη θητεία για να συνεχίσετε το τίποτα. Και κρύβεστε πίσω από φθηνές δικαιολογίες. Συνεχίστε την πορεία προς την ήττα σας. Εμείς είμαστε εδώ, μιλάμε δημόσια, ανοιχτά και με στοιχεία» τονίζει ο συνδυασμός «Πειραιάς για Όλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL