Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Κατερίνα Νοτοπούλου: / Κατερίνα Νοτοπούλου: Να δώσουμε τις δυνάμεις μας και τον εαυτό μας για να τα καταφέρουμε
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κατερίνα Νοτοπούλου: / Κατερίνα Νοτοπούλου: Να δώσουμε τις δυνάμεις μας και τον εαυτό μας για να τα καταφέρουμε

Θεσσαλονίκη. «Προτεραιότητά μας είναι οι γειτονιές και οι περιοχές που δεν φαίνονται» τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Οpen», υπογραμμίζοντας πως οι δυτικές περιοχές της πόλης είναι αυτές που έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη από κοινωνικές δομές και υποδομές.

«Η πόλη έχει ανάγκη να μπούμε μπροστά όσοι δεν διοικήσαμε τα προηγούμενα χρόνια, όσοι δεν φέρουμε ευθύνη για το χάλι που επικράτησε, να δώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε τον εαυτό μας για να τα καταφέρουμε» υποστήριξε, συμπληρώνοντας «η βαρύτητα πρέπει να δοθεί στις γειτονιές, εκεί που ζουν οι άνθρωποι, εκεί που δουλεύουν, εκεί που χρειάζονται πάρκα, κοινωνικές δομές και όχι μόνο στο κέντρο της πόλης». «Η Θεσσαλονίκη είχε υποφέρει από ‘φαντάσματα’ και κακοδιαχείριση. Εμένα ο αντίπαλός μου είναι η κακοδιαχείριση που απειλεί να έρθει ξανά και να πάρει τα ηνία του δήμου» είπε σε άλλο σημείο, υπενθυμίζοντας ότι ο Ν. Ταχιάος, ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη, «ήταν αντιδήμαρχος στη διοίκηση Παπαγεωργόπουλου, τον υπερασπίστηκε στα δικαστήρια και σαν να μην φτάνει αυτό, ακόμη και σήμερα νιώθω ότι αμφισβητεί αυτή την απόφαση των δικαστηρίων λέγοντας ότι πάρθηκε η απόφαση καταδίκης του Παπαγεωργόπουλου με 3/2». «Είναι σκοτεινές εποχές αυτές για τη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη έχει πληρώσει πολύ ακριβά την εποχή των υπεξαιρέσεων» πρόσθεσε.

Εμφανίστηκε βέβαιη ότι θα είναι στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών και πως «θα τα καταφέρουμε». «Έχουμε κάνει ένα εξαιρετικά διευρυμένο ψηφοδέλτιο και όποιος είναι από τη Θεσσαλονίκη και δει τα ψηφοδέλτια όλων των παρατάξεων θα δει και θα καταλάβει ότι το δικό μας είναι το πιο ανεξάρτητο» τόνισε, ενώ για πιθανές συνεργασίες δήλωσε: «Εκτιμώ ότι υπάρχουν υποψηφιότητες από όλο το δημοκρατικό πολιτικό τόξο, ειδικά νέων ανθρώπων που είναι κάπως απαλλαγμένοι από συμφέροντα. Επί προγραμματικών θέσεων θα συμφωνήσουμε ή θα διαφωνήσουμε. Δεν μπορώ σε καμία των περιπτώσεων να συμφωνήσω με την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του δήμου. Το να δώσουμε, δηλαδή, σε φίλους εργολάβους υπηρεσίες του δήμου από τις οποίες εξαρτάται η καθημερινότητα των πολιτών, όπως είναι η καθαριότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL