Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ.Γιαννούλης: Προτεραιότητά μας η καινοτομία, η αγροτική οικονομία και ο τουρισμός

«Έχω πολύ βαθιά συναίσθηση ότι δημόσιο σημαίνει υπηρεσία στον πολίτη και όχι κάτι το παρασιτικό», υπογράμμισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, τονίζοντας ότι «δεν βρίσκομαι στην πολιτική για να κάνω χειραψίες».

«Δεν κατέβηκα στην πολιτική για τον φωτογράφο. Κατέβηκα για να επουλώσουμε πληγές του παρελθόντος και να σχεδιάσουμε το μέλλον για τις επόμενες γενιές», ξεκαθαρίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ σημείωσε ότι «φιλοδοξούμε να υπηρετήσουμε την Περιφέρεια για όλους και όχι για τους λίγους», υπογραμμίζοντας ότι προτεραιότητα για τον συνδυασμό στον οποίο προΐσταται και υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ «αποτελεί η καινοτομία, η αγροτική οικονομία και ο τουρισμός».

Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών και την κριτική που γίνεται προς την κυβέρνηση, ότι δεν επικοινωνήθηκε κατάλληλα στον κόσμο, ο ίδιος δήλωσε ότι «ο Π.Καμμένος μας τράβηξε πίσω».

«Υπάρχει σημαντική ανάγκη στη Μακεδονία να σταματήσει το κλίμα έντασης, διχασμού και βίας», τόνισε ο Χρ.Γιαννούλης αναφορικά με τις αντιδράσεις για τη Συμφωνία και πρότεινε τη διοργάνωση φεστιβάλ αρχαίου δράματος, στην Πέλλα και σε άλλες περιοχές της Μακεδονίας, με τη συμμετοχή βαλκανικών χωρών στοχεύοντας στην άμβλυνση των αντιθέσεων.

Επιπλέον, ο υποψήφιος περιφερειάρχης σημείωσε ότι υπάρχουν επαγγελματικές ομάδες και ομάδες πολιτών που τάσσονται υπέρ της Συμφωνίας, προσθέτοντας ότι «στη Βουλγαρία υπάρχουν κεφάλαια έτοιμα να επενδύσουν στη Β.Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη».

«Έχω πολύ βαθιά συναίσθηση ότι δημόσιο σημαίνει υπηρεσία στον πολίτη και όχι κάτι το παρασιτικό», υπογράμμισε ο ίδιος, τονίζοντας ότι «δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής. Δεν βρίσκομαι στην πολιτική για να κάνω χειραψίες».

Δείτε όλα τα σχόλια