Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C22.4°C
3 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C21.6°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.2°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
3 BF 46%
Συνάντηση Ν. Ηλιόπουλου με μεταναστευτικές κοινότητες: Περιμένω από τον Δήμαρχο να ξέρει ότι σε αυτή την πόλη υπάρχουν και μετανάστες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνάντηση Ν. Ηλιόπουλου με μεταναστευτικές κοινότητες: Περιμένω από τον Δήμαρχο να ξέρει ότι σε αυτή την πόλη υπάρχουν και μετανάστες

Συνάντηση με πολυπληθή ομάδα αντιπροσώπων μεταναστευτικών κοινοτήτων είχε την Πέμπτη 21/2, στο πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος.

Η συζήτηση ήταν ιδιαιτέρως παραγωγική και οι εκπρόσωποι των μεταναστευτικών κοινοτήτων της πόλης είχαν την ευκαιρία να θέσουν στον υποψήφιο Δήμαρχο τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Για τη συνάντηση αυτή ο Νάσος Ηλιόπουλος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

"Ο Τζαβέντ, ο Ταχίρ, η Λορέττα και πολλοί ακόμα, έκαναν την πόλη μας, πόλη τους και προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους με ελπίδα και αξιοπρέπεια.
Σήμερα το απόγευμα, συναντηθήκαμε στον πολυχώρο Σπούτνικ, με εκπροσώπους μεταναστευτικών κοινοτήτων της πόλης μας και συζητήσαμε για τις δυσκολίες που βιώνουν.
Μας είπαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το ληξιαρχείο και άλλες υπηρεσίες του Δήμου. Ο Δήμος σήμερα οφείλει να συζητάει ουσιαστικά με τις μεταναστευτικές κοινότητες. Να σχεδιάζει όχι για αυτές αλλά μαζί με αυτές. Να στηρίζει στην διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων.
"Περιμένω από τον Δήμαρχο να ξέρει ότι σε αυτή την πόλη υπάρχουν και μετανάστες" ακούστηκε κάποια στιγμή.
Οι μετανάστες πρέπει να ψηφίζουν και να συμμετέχουν στα κοινά.
Αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν την Αθήνα, ζουν εδώ, δουλεύουν εδώ, αγωνιούν για την πόλη.
Για αυτό τον λόγο, τους θέλουμε μαζί μας, ενεργούς πολίτες, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε Δημοτική Κοινότητα αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τους ευχαριστώ πολύ για τη σημερινή τους παρουσία".  

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filiopoulosnasos%2Fposts%2F2305611169719225&width=500

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL