Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.2°C
3 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C17.8°C
5 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
3 BF 63%
Το πρόγραμμα της Δημοκρατικής Συν-πόρευσης παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού Θοδωρής Μπούφης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το πρόγραμμα της Δημοκρατικής Συν-πόρευσης παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού Θοδωρής Μπούφης

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθηναν χαιρετισμό ο υπουργός εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς, η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας Θεανώ Φωτίου, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαρία Νερούτσου, Ελένη Δημοπούλου, Αγγελική Λεβέντη και Μίλτος Ευσταθιάδης, αντιπροσωπεία της νομαρχιακής επιτροπής νότιου τομέα ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Σμύρνης Θέμης Παυλόπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος Φαλήρου Κώστας Μερκουράκης. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Μπούφης αναφέρθηκε στον ξεχωριστό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την οικοδόμηση της επόμενης μέρας σε έδαφος στέρεο. Έδαφος δημοκρατίας, ήθους, διαφάνειας, συμμετοχής, απολογισμού, λογοδοσίας, συνευθύνης, με τον δημότη συνδιαμορφωτή της πολιτικής του Δήμου.
Το σαθρό έδαφος των ποικίλων δικτύων εξάρτησης και χειραγώγησης, των νοοτροπιών που αγγίζουν έντεχνα και ανερυθρίαστα τα όρια της δημοκρατίας του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του εθνικισμού, της αδιαφάνειας, της αυταρχικής και διαχειριστικής λογικής, της πολιτικής του παραγοντισμού και των δημοσίων σχέσεων, πρέπει να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Θοδωρής Μπούφης αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝ-ΠΟΡΕΥΣΗΣ και παρουσίασε τις υποψήφιες και υποψηφίους του ψηφοδελτίου. Το υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης των στελεχών, η ενασχόληση και η εμπειρία τους σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, διοίκησης δημοσίων οργανισμών και ευρωπαϊκής ένωσης αποτέλεσαν αντικείμενο θετικού σχολιασμού από το σύνολο των προσκεκλημένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL