Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περιοδεία του Νάσου Ηλιόπουλου στον Άγιο Παντελεήμονα (φωτό)

Στη λαϊκή αγορά του Αγίου Παντελεήμονα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Νάσος Ηλιόπουλος μαζί με μέλη της δημοτικής παράταξης Ανοιχτή πόλη. «Αυτήν την περίοδο περισσότερο ακούμε και λιγότερο μιλάμε», τόνισε πρόσφατα ο Νάσος Ηλιόπουλος και αυτό έγινε σήμερα και στη λαϊκή αγορά του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη περπάτησε στη λαϊκή αγορά στην οδό Αλκαμένους μαζί με μέλη της δημοτικής παράταξης, συνομίλησε με τον κόσμο της περιοχής, με κατοίκους και με τους πωλητές. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε μαγαζιά της περιοχής και συζήτησε με τους καταστηματάρχες.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματα, τα παράπονα και τη δικαιολογημένη απογοήτευση σε μια από τις πιο εγκαταλελειμμένες γειτονιές της Αθήνας. Η έλλειψη κοινωνικών πολιτικών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και στην 6η δημοτική κοινότητα γενικά, η απουσία του Δήμου από μία περιοχή που «απέχει πολύ» από την Πλατεία Συντάγματος, έχει δώσει το χώρο για να αναπτυχθούν εκεί όλες οι πληγές της κρίσης.

«Αυτήν την περίοδο περισσότερο ακούμε και λιγότερο μιλάμε», τόνισε πρόσφατα ο Νάσος Ηλιόπουλος και αυτό έγινε σήμερα και στη λαϊκή αγορά του Αγίου Παντελεήμονα.

Στο ίδιο πλαίσιο, την ερχόμενη Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Νάσος Ηλιόπουλος θα βρεθεί στην ίδια περιοχή για τη συνάντηση της Ανοιχτής Πόλης, προκειμένου να ακουστούν τα προβλήματα των κατοίκων της 6ης Δημοτικής Κοινότητας. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21/1, ώρα 18.30, στον πολυχώρο Αλεξάνδρεια, Σπάρτης 14, στην Πλατεία Αμερικής.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο