Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απογοήτευση Μπουτάρη για τις εξελίξεις στην "Πρωτοβουλία"

ΑΜΠΕ

Θεσσαλονίκη: «Με λύπη μου πληροφορήθηκα την απόφαση παραίτησης της Καλυψώς Γούλα, παρά την προσπάθειά μου να τη μεταπείσω. Την ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πολυετή και σημαντική προσφορά της από τις...

Θεσσαλονίκη: «Με λύπη μου πληροφορήθηκα την απόφαση παραίτησης της Καλυψώς Γούλα, παρά την προσπάθειά μου να τη μεταπείσω. Την ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πολυετή και σημαντική προσφορά της από τις θέσεις που υπηρέτησε την 'Πρωτοβουλία' και τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι κατά νόμον διαδικασίες που αφορούν τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου (εκλογή νέου προέδρου, αντικατάσταση δημοτικού συμβούλου)» δήλωσε χθες ο Γιάννης Μπουτάρης σχολιάζοντας την παραίτηση της Καλυψώς Γούλα από υποψήφια δήμαρχος με την "Πρωτοβουλία" και από τις θέσεις που κατείχε.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι σύντομα η δημοτική ομάδα της παράταξής του θα συνεδριάσει για να ενημερωθεί και να ληφθούν συλλογικές αποφάσεις, ενώ διαβεβαιώνει ότι η σημερινή διοίκηση του δήμου «θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τη θητεία της με την ευθύνη που απαιτείται απέναντι στους δημότες  και τις υποχρεώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μπουτάρης είναι απογοητευμένος από τη στάση της πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και τις αιχμές που άφησε κατά του προσώπου του και άλλων στελεχών της "Πρωτοβουλίας". Αν και επισήμως δεν έχει τοποθετηθεί για το μέλλον της «Πρωτοβουλίας», φέρεται να εκτιμά ότι πιο πιθανό είναι να τελειώνει ο βίος της, ενώ επιμένει και στις συνεργασίες με άλλες προοδευτικές παρατάξεις. Η Κ. Γούλα φέρεται να ενοχλήθηκε από τις συναντήσεις που είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την υποψήφια δήμαρχο που προτείνει η "Ανοιχτή Πόλη" Κατερίνα Νοτοπούλου και με τον υποψήφιο της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης» Σπύρο Βούγια.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο