Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έργο οδοποιίας ύψους 5 εκατ. ευρώ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής με χρηματοδότηση της Περιφέρειας

Ένα σημαντικό έργο οδοποιίας με παρεμβάσεις σε 64 οδούς στον Δήμο Ηρακλείου, προϋπολογισμού 5 εκατομμυρίων ευρώ, δρομολόγησε και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής, μετά τη σχετική προγραμματική σύμβαση που υπέγραψαν η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος.

Το έργο αφορά τη συντήρηση και επισκευή του οδοστρώματος, όπου έχει υποστεί φθορές και βλάβες και αποσκοπεί στην ασφάλεια των πολιτών και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Για τις οδούς όπου η επίστρωση του οδοστρώματος έχει φθαρεί και παρουσιάζει ολισθηρότητα, προβλέπεται ολική αφαίρεση και επανεπίστρωση με όμοια υλικά. Επίσης θα επιστρωθούν νέες οδοί που προέκυψαν από ρυμοτομικές διανοίξεις και παλαιές που δεν έχουν επίστρωση, ενώ προβλέπονται και αντιολισθηρές ασφάλτοστρώσεις, σε κομβικές διασταυρώσεις και οδούς με αυξημένη κίνηση.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανήθικοι και επικίνδυνοι

Όσο πλησιάζει η ώρα να έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής, τόσο η τακτική της Ν.Δ. γίνεται πιο ανήθικη, αλλά και πιο επικίνδυνη. Είναι σαφές ότι η Ν.Δ. θέλει να αποφύγει με κάθε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο