Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αναβαθμίζεται το γήπεδο μπάσκετ του Τεχνικού Λυκείου Περάματος

Το έργο, προϋπολογισμού 39.990 ευρώ, χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής

Την αποκατάσταση των φθορών και την γενικότερη αναβάθμιση του γηπέδου μπάσκετ του Τεχνικού Λυκείου Περάματος, δρομολόγησαν με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, με γνώμονα την ενίσχυση του αθλητισμού στα σχολεία και τη βελτίωση των υποδομών εκπαίδευσης.

Το έργο, προϋπολογισμού 39.990 ευρώ, χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας, αφορά αφενός στην αποκατάσταση των φθορών αφετέρου στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου μπάσκετ του σχολικού συγκροτήματος επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στην περιοχή Νέου Ικονίου στο Πέραμα.

Συγκεκριμένα, στον χώρο του γηπέδου οι προβλεπόμενες παρεμβάσεις αφορούν στην τοποθέτηση ελαστικού δαπέδου και στοιχείων φωτισμού στον αγωνιστικό χώρο, αντικατάσταση των δύο μπασκετών, της περίφραξης της εσωτερικής πλευράς του γηπέδου και τοποθέτηση νέας σε όλο το μήκος της και κατασκευή δύο θυρών πρόσβασης. Στον περιβάλλοντα χώρο θα γίνει πλακόστρωση και θα αντικατασταθεί το κιγκλίδωμα σε άλλη θέση, προκειμένου να γίνεται η πρόσβαση στο γήπεδο από είσοδο ανεξάρτητη του σχολικού συγκροτήματος.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με την κοινωνία όρθια

Το έργο της σημερινής κυβέρνησης ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015 κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Η κοινωνία ήταν σε τέτοιο βαθμό επιβαρυμένη από τα καταστροφικά μέτρα της προηγούμενης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο