Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος: Συνεχίζουμε, κανένας εφησυχασμός....
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος: Συνεχίζουμε, κανένας εφησυχασμός....

Επειδή πιστεύουμε, ότι οι αγώνες δίνονται στην πρώτη γραμμή και σε συγκεκριμένο χρόνο για να έχουν αποτέλεσμα η παράταξή μας προχώρησε σε ανάρτηση πάνο στην είσοδο της Αχαΐα Κλάους μαζί με άλλους φορείς και συλλογικότητες κατά την έλευση του Υπουργού Υποδομών κ. Καραμανλή.

Διεκδικούμε την πλήρη υπογειοποίηση του τρένου, ολοκλήρωση της Πατρών-Πύργου χωρίς διόδια, την έλευση του φυσικού αερίου με αγωγό και διαδημοτική διαχείριση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου με πλειοψηφία.

Τα όσα εξήγγειλε ο Υπουργός στο συνέδριο (αν δεν αποτελούν προεκλογικές υποσχέσεις) εγκαταλείπουν τις άκαμπτες θέσεις του υπουργείου περί μη υπογειοποίησης αλλά πρέπει να αποτελέσουν εκτεταμένο και εμπεριστατωμένο διάλογο με κατάθεση των τεχνικών, οικονομικών στοιχείων και χρονοδιαγράμματος.

Κανένας εφησυχασμός! Θα συνεχίσουμε, ως «Ώρα Πατρών» να συμμετέχουμε στην κινητοποίηση της Κυριακής με όλες τις επιφυλάξεις όπως έχουμε καταθέσει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας και θα είμαστε στην πρώτη γραμμή διεκδικώντας τις απαιτήσεις της ευρύτερης περιοχής και της πόλης μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL