Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Η γη "κατάπιε" το μοναδικό δρόμο προς Αρδαμέρι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η γη "κατάπιε" το μοναδικό δρόμο προς Αρδαμέρι

Η καθίζηση του οδοστρώματος σημειώθηκε στο 5ο χλμ. της Κοινοτικής Οδού Βασιλουδίου-Αρδαμερίου (περίπου 1χλμ πριν το Αρδαμέρι) συνολικού πλάτους 4 μέτρων και μήκους περίπου 35 μέτρων.

Η ανωτέρα θέση είναι η μοναδική οδός που συνδέει το Αρδαμέρι με το οδικό δίκτυο του Δήμου Λαγκαδά και η μοναδική συνδετήρια κοινοτική οδός μεταξύ των δύο οικισμών, Βασιλουδίου και Αρδαμερίου.

Λόγω των προβλημάτων που έχουν προκληθεί ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης απέστειλε έγγραφο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ζητώντας την κήρυξη του Δήμου Λαγκαδά σε κατάσταση Εκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το Thes.gr

Από την πλευρά του ο βουλευτής Α Θεσαλλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Γιαννούλης σε ανάρτηση του στα κοινικά δίκτια τόνισε "Κάθε φορά που είτε δημόσια είτε σε συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικης Μακεδονίας καταγγέλουμε τις κακοτεχνίες και την προχειρότητα στα δημόσια έργα και ιδιαίτερα στα έργα οδοποιίας, χαμογελούνε οχυρωμένοι πίσω από την αλαζονεία της δύναμης τους. Στον Λαγκαδά σήμερα αλλά και σε δεκάδες σημεία της επαρχιακής Θεσσαλονίκης η βροχή εκτός από ζημιές, ξεπλένει και την θολούρα που γκριζάρει τον φάκελο Δημόσια έργα σε Δήμους και Περιφερεια Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL