Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C21.3°C
3 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομίχλη
15 °C
12.6°C18.2°C
1 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.3°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
18.8°C19.7°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
12.9°C16.3°C
0 BF 100%
Σήμερα οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. της ΠΕΔΑ / Άκης Κατωπόδης: Στόχος μας, να αποκρούσουμε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές στην Αυτοδιοίκηση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σήμερα οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. της ΠΕΔΑ / Άκης Κατωπόδης: Στόχος μας, να αποκρούσουμε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές στην Αυτοδιοίκηση

Σήμερα είναι οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), με τη Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία να ρίχνεται στη μάχη για την ανάδειξη όσο το δυνατόν περισσότερων εκπροσώπων της, που θα παλέψουν για την ανάσχεση των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Σε αυτές τις εκλογές θα αναδειχθούν σε επίπεδο Αττικής και οι αντιπρόσωποι για τη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

“Συμμετέχουμε σε αυτές τις εκλογές με στόχο να βοηθήσουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να αποκρούσουμε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που έρχονται” τονίζει στην ΑΥΓΗ ο Άκης Κατωπόδης, δήμαρχος Βύρωνα και επικεφαλής της παράταξης “Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία”. “

Η παράταξή μας δεσμεύεται να παλέψει για την αύξηση των οικονομικών των δήμων, για τα μεγάλα προβλήματα της διαχείρισης των απορριμμάτων, για την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας”, υπογραμμίζει προσθέτοντας: “Θέλουμε να συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στους αδύναμους συμπολίτες μας και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ενίσχυση των κοινωνικών δομών των δήμων και του κράτους”.

“Σε αυτό το πλαίσιο, δηλώνουμε ανοιχτοί σε συνεργασία με κάθε προοδευτικό μέλος της Αυτοδιοίκησης, γιατί αποκλειστικός μας στόχος είναι η βελτίωση της καθημερινότητας για τον πολίτη”, καταλήγει ο Άκης Κατωπόδης.

Με το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία” για τις εκλογές στην ΠΕΔΑ κατέρχονται οι Άκης Κατωπόδης (δήμαρχος Βύρωνα), Νάσος Ηλιόπουλος, Ρήγας Αξελός, Δέσποινα Αλεβυζάκη, Τίνα Καφατσάκη -Βλάχου, Χάρης Σταματάκης, Έλενη Χριστούλη, Αγγελική Παπάζογλου, Θέμης Παυλόπουλος, Κωνσταντίνος Κάβουρας, Άρης Βασιλόπουλος, Γιάννης Σταθόπουλος, Μιλτιάδης Θεόδοτος, Ηρακλής Γκότσης (πρώην πρόεδρος ΠΕΔΑ). Για το Εποπτικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ, η παράταξη προτείνει τους Πέτρο Φιλίππου και Γιώργο Καπλάνη.

Για τη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ, η “Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία” προτείνει τους Νάσο Ηλιόπουλο, Νίκο Σαράντη, Τίνα Καφατσάκη - Βλάχου, Ελένη Χριστούλη, Θέμη Παυλόπουλο, Αγγελική Παπάζογλου, Άρη Βασιλόπουλο, Μιλτιάδη Θεόδοτο, Δημήτρη Γκερλέ και Γιάννη Σταθόπουλο.

ΗΛΕΚΤΡΑ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL