Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έγκαιρη και ασφαλής μετακίνηση των μαθητών τα τελευταία 4 χρόνια χάρη στη συστηματική δουλειά της διοίκησης Δούρου

Με αυστηρές προδιαγραφές για τα μεταφορικά μέσα, τους οδηγούς και τους συνοδούς, με διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό, με συμφέρουσες για το Δημόσιο τιμές. Και μάλιστα οι Συμβάσεις έχουν τριετή διάρκεια, λύνοντας το θέμα ουσιαστικά μέχρι τον Ιούνιο του 2022

Από την πρώτη κιόλας μέρα της νέας σχολικής χρονιάς οι μαθητές των σχολείων της Αττικής που δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με σχολικό λεωφορείο, θα το δουν και εφέτος έξω από το σχολείο να τους περιμένει, όπως ακριβώς συνέβαινε τα τελευταία 4 χρόνια, σε αντίθεση με το παρελθόν όπου έφταναν τα Χριστούγεννα για να λυθεί το θέμα.

Πρόκειται για 20.750 μαθητές και μαθήτριες, των οποίων το σχολείο απέχει μεγάλη απόσταση από το σπίτι τους είτε φοιτούν σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία είτε είναι ΑΜΕΑ.

Αυτό έγινε κατορθωτό χάρη στη συστηματική δουλειά της Περιφέρειας Αττικής, από τον Νοέμβριο του 2018, επί διοίκησης Ρένας Δούρου. Και έγινε κατορθωτό τηρώντας όλους τους κανόνες αξιοπιστίας, διαφάνειας και ασφάλειας.

Με αυστηρές προδιαγραφές για τα μεταφορικά μέσα, τους οδηγούς και τους συνοδούς, με διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό, με συμφέρουσες για το Δημόσιο τιμές. Και μάλιστα οι Συμβάσεις έχουν τριετή διάρκεια, λύνοντας το θέμα ουσιαστικά μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τους γονείς «καλή σχολική χρονιά».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις