Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γίνονται πραγματάκια...

* Για πρώτη φορά με πρωτοβουλία της Αλληλεγγύης για Όλους προβλήθηκε στην Ελλάδα και στο Joke Café στην Αθήνα το ντοκιμαντέρ «Το αντίθετο του γκρι | Das gegenteil von grau», που πραγματεύεται τη δράση αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων μέσα στην κρίση.

* Ολιγοήμερα λογοτεχνικά εργαστήρια στη Χίο ανακοίνωσε ότι θα οργανώσει φέτος την άνοιξη ο Γιάννης Μακριδάκης. Το πρώτο θα γίνει από 6 έως 9 Απριλίου, το επόμενο από 28 Απριλίου έως 1η Μαΐου και το τελευταίο από 25 έως 28 Μαΐου. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διαμονή σε σπιτάκια στη Βολισσό, ομαδική κουζίνα και τράπεζα και ολοήμερη συνύπαρξη στο κτήμα στον Ροδώνα, όπου θα γίνονται και οι καθημερινές λογοτεχνικές συνεδρίες.

* 3.000 επισκέπτες πέρασαν, σύμφωνα με τους διοργανωτές, από την 1η διεθνή έκθεση για την κάνναβη που έγινε στην Ελλάδα, στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 100 εκθέτες, μεταξύ των οποίων πολλές συνεργατικές ομάδες που ασχολούνται με τη βιομηχανική και ιατρική κάνναβη.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μέρα γιορτής

Έπειτα από σχεδόν έξι μήνες αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνταν στις φυλακές της Αδριανούπολης επειδή είχαν περάσει κατά λάθος λίγα μέτρα μέσα σε τουρκικό έδαφος. Για...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο