Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γίνονται πραγματάκια...

* Για πρώτη φορά με πρωτοβουλία της Αλληλεγγύης για Όλους προβλήθηκε στην Ελλάδα και στο Joke Café στην Αθήνα το ντοκιμαντέρ «Το αντίθετο του γκρι | Das gegenteil von grau», που πραγματεύεται τη δράση αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων μέσα στην κρίση.

* Ολιγοήμερα λογοτεχνικά εργαστήρια στη Χίο ανακοίνωσε ότι θα οργανώσει φέτος την άνοιξη ο Γιάννης Μακριδάκης. Το πρώτο θα γίνει από 6 έως 9 Απριλίου, το επόμενο από 28 Απριλίου έως 1η Μαΐου και το τελευταίο από 25 έως 28 Μαΐου. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διαμονή σε σπιτάκια στη Βολισσό, ομαδική κουζίνα και τράπεζα και ολοήμερη συνύπαρξη στο κτήμα στον Ροδώνα, όπου θα γίνονται και οι καθημερινές λογοτεχνικές συνεδρίες.

* 3.000 επισκέπτες πέρασαν, σύμφωνα με τους διοργανωτές, από την 1η διεθνή έκθεση για την κάνναβη που έγινε στην Ελλάδα, στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 100 εκθέτες, μεταξύ των οποίων πολλές συνεργατικές ομάδες που ασχολούνται με τη βιομηχανική και ιατρική κάνναβη.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Μετρό Θεσσαλονίκης: Αργότερα, δεν μας πειράζει...

Ύστερα από όλη αυτή τη φασαρία με το μετρό Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε και μία έρευνα που δείχνει ότι το 51% των κατοίκων της πόλης είναι υπέρ της απόσπασης των αρχαίων και μόλις το 38% είναι υπέρ της παραμονής τους στον χώρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο