Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τις κινητοποιήσεις των γιατρών στηρίζουν οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ

«Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία δεν χρειάζονται χειροκροτήματα, χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα για να κάνουν σωστά και με ασφάλεια τη δουλειά τους που είναι η προστασία της υγείας όλων των πολιτών»

Τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, στηρίζει η Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ.

«Στις κρίσιμες μέρες που ζούμε λόγω της πανδημίας και ενώ δοκιμάζονται από αυτήν οι λαοί και οι κοινωνίες σε όλο σχεδόν τον κόσμο, όλοι ευχόμαστε να αντέξουν οι εργαζόμενοι στην Υγεία που δίνουν μια μεγάλη μάχη για όλη την κοινωνία» αναφέρουν σε σχετική τους ανακοίνωση οι λιμενεργάτες.

Οι ίδιοι τονίζουν πως «Ολες οι προσπάθειες στοχεύουν στο να αντέξει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες των ημερών. Ζούμε την εποχή που έχει αναδειχθεί παγκοσμίως με τον πιο οδυνηρό τρόπο η αναντικατάστατη αξία της Δημόσια Υγείας και οφείλουμε όλοι να αναλογιστούμε πόσο εγκληματικό είναι να δαπανώνται τεράστια ποσά για στρατιωτικούς εξοπλισμούς αντί να ενισχύονται τα Δημόσια συστήματα υγείας».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις