Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Μίχαλος: Σωστά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

ICON

«Η βιώσιμη ανάπτυξη που όλοι οραματιζόμαστε θα έρθει μόνο μέσα από παραγωγικές διαδικασίες»

Σωστά χαρακτήρισε τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός αλλά πρέπει παράλληλα να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις και να δοθεί έμφαση στην αύξηση των επενδύσεων, τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, που είναι πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Στον Στάθη Σχινά ο κ. Μίχαλος εξήγησε ότι μια σειρά μέτρων που ψηφίστηκαν ή ετοιμάζονται όπως π.χ. τα βιομηχανικά πάρκα, θα δώσουν ώθηση καθώς συνθέτουν μια πιο δομημένη εικόνα για τον δυνητικό επενδυτή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση σε ό,τι αφορά αυτό το μέτρο.

Επίσης σημείωσε τόνωση της παραγωγικής διαδικασίας δίνει και η επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών για νέους έως 25 ετών που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και αυτό είναι ένα πρόσθετο κίνητρο. Και εξήγησε ότι «η βιώσιμη ανάπτυξη που όλοι οραματιζόμαστε θα έρθει μόνο μέσα από παραγωγικές διαδικασίες».

Ο κ. Μίχαλος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπέρ των στρατηγικών κακοπληρωτών, «δεν θέλουμε να επιβραβεύσουμε κανέναν στρατηγικό μπαταχτσή» δήλωσε χαρακτηριστικά, και μίλησε και για το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας στη βιομηχανία που στη χώρα μας είναι κατά 43% ακριβότερο από τον μέσο όρο της ΕΕ - το οποίο θα μειωθεί κατά 12% - και για το ευεργετικό μέτρο της μείωσης του ΦΠΑ στη ΔΕΗ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις