Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σ.Πιτσιόρλας: Πρέπει να βρούμε εναλλακτικές λύσεις για την ΕΒΖ

Eurokinissi

«Εξετάζουμε και είμαστε σε συζήτηση για εναλλακτικές λύσεις για την εξυγίανση της ΕΒΖ, με την συμμετοχή ιδιώτη επενδυτή και σύντομα θα έχουμε νέα να ανακοινώσουμε», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης

«Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε εναλλακτικές αναφορικά με την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, καθώς η τρέχουσα λύση έχει χλωμιάσει», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας,  κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου για την παρουσιάση του προγράμματος του υπουργείου Οικονομίας.

Όπως είπε ο κ. Πιτσιόρλας, για την τρέχουσα περίοδο θα υπάρξει παραγωγή ζάχαρης καθώς οι παραγωγοί παραδίδουν τεύτλα και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση από άλλους επενδυτές.

«Εξετάζουμε και είμαστε σε συζήτηση για εναλλακτικές λύσεις για την εξυγίανση της ΕΒΖ, με την συμμετοχή ιδιώτη επενδυτή και σύντομα θα έχουμε νέα να ανακοινώσουμε», είπε ο κ.Πιτσιόρλας, επισημαίνοντας ότι το προηγούμενο σχήμα δεν υπέβαλλε δεσμευτική προσφορά στην καταληκτική ημερομηνία.

Δείτε όλα τα σχόλια