Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Την επιτυχία του ελλ. τουρισμού επισήμανε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στον πρωθυπουργό»

«Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα έχει ισχυροποιήσει τη θέση της και τον ρόλο της διεθνώς»: αυτό επισημαίνει, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

'Αλλωστε, «η πολύ καλή προετοιμασία που έχει γίνει με στοχευμένες ενέργειες οδήγησε σε πολύ μεγάλη αύξηση των αφίξεων για το 2017 και σε ισχυρό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα. Η επιτυχία του ελληνικού τουρισμού ήταν το πρώτο που επισήμανε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό». Αυτά τονίζει επίσης στη συνέντευξή της στο Πρακτορείο η υπουργός. Με αφορμή δε, την επίσκεψή της στη Θεσσαλία, αναφέρεται στα αναρίθμητα τοπικά πλεονεκτήματα και πώς αυτά θα αξιοποιηθούν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Σταθερά και αποφασιστικά

Η συμφωνία των Πρεσπών είναι ένας από τους λόγους που μπορεί κανείς να είναι περήφανος γι' αυτή την κυβέρνηση. Είναι μια συμφωνία που κλείνει πληγές δεκαετιών και τις εμποδίζει να κακοφορμίσουν σε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο