Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
H BSH αναστέλλει τη λειτουργία του εργοστασίου της πρώην Πίτσος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

H BSH αναστέλλει τη λειτουργία του εργοστασίου της πρώην Πίτσος

Τη λειτουργία της παραγωγικής της μονάδας στην Αθήνα αναστέλλει η BSH Hellas (πρώην Πίτσος). Συγκεκριμένα ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή της να προχωρήσει σε προσαρμογή του μοντέλου λειτουργίας της παραγωγικής μονάδας στην Αθήνα, ώστε να συνεχίσει τη λειτουργία της τουλάχιστον έως το τέλος του 2018.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, εδώ και καιρό είχε γνωστοποιηθεί η ολοκλήρωση του παραγωγικού κύκλου του εργοστασίου της BSH στην Αθήνα στις 31 Δεκεμβρίου 2017, η οποία ήταν αντικειμενικά επιβεβλημένη, ιδίως μετά από τη μακρά και παρατεταμένη οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία επτά σχεδόν χρόνια.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται, ότι παρά τις δυσμενείς συνθήκες ωστόσο, η εταιρεία αποφάσισε τη συνέχιση της λειτουργίας της παραγωγικής μονάδας για διάστημα ενός επιπλέον έτους. Μεταφέροντας στο εργοστάσιο της Αθήνας παραγωγή μικρότερου εύρους, που είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σε άλλη χώρα, η εταιρεία επιχειρεί να μετριάσει τις συνέπειες για το προσωπικό από την ολοκλήρωση του παραγωγικού κύκλου του εργοστασίου της Αθήνας.

Πρώτιστο μέλημα της εταιρείας είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η φροντίδα και η στήριξη των εργαζομένων της. Για το λόγο αυτό, η προσαρμογή του μοντέλου λειτουργίας του εργοστασίου της BSH στην Αθήνα στις νέες ανάγκες, θα υλοποιηθεί μέσω ενός ευνοϊκού προγράμματος εθελούσιας εξόδου, που σχεδιάστηκε με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή αποζημίωση και ενίσχυση των εργαζομένων.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα της εθελούσιας εξόδου ξεκίνησε στις 2 Οκτωβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 10 Νοεμβρίου 2017.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL