Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απάντηση της Μαρινόπουλος στις κατηγορίες Καρυπίδη

Για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων κάνουν λόγο κύκλοι προσκείμενοι στη Μαρινόπουλος σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Καρυπίδης κατά της Μαρινόπουλος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η πλευρά Καρυπίδη δεν αποτελεί πιστωτή της Μαρινόπουλος, αλλά οφειλέτη της, καθώς έχει ανοιχτές υποχρεώσεις ύψους 100.000.000 ευρώ, αναφέρει η Μαρινόπουλος σε σχετική γνωστοποίηση ενώπιον του Αρείου Πάγου μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Καρυπίδης.

Όπως επισημαίνουν κύκλοι της Μαρινόπουλος, στην αναφορά σημειώνεται ότι με την κίνηση προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η Καρυπίδης προφανώς προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και να προκαλέσει καθυστερήσεις στην τελική εκδίκαση των τριτανακοπών. Επίσης, στην αναφορά σημειώνεται ότι η Καρυπίδης κάνει λόγο για παραδικαστικό κύκλωμα και προκατειλημμένο δικαστικό σώμα, τη στιγμή που όσοι έχουν παρακολουθήσει από κοντά την υπόθεση γνωρίζουν ότι η προστασία της Μαρινόπουλος και η έγκριση του τελικού σχεδίου εξυγίανσης πήρε το πράσινο φως από 6 διαφορετικές συνθέσεις του δικαστηρίου.

Δείτε όλα τα σχόλια