Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αισιοδοξία για νέες θέσεις εργασίας στο Πέραμα με την ενεργοποίηση δύο δεξαμενών επισκευής πλοίων (Video)

Δύο νέες δεξαμενές επισκευής πλοίων σχεδιάζει να ενεργοποιήσει στο Πέραμα, η Cosco γεγονός που γεννά προσδοκίες για ισχυρό χτύπημα της ανεργίας, στην περιοχή. Το ποσό που θα επενδύσει ανέρχεται στα 50 εκ. ευρώ.

Η επισκευή ενός πλοίου μπορεί να φέρει εισόδημα 1 εκ ευρώ σε σχέση με 100 επαγγέλματα που αφορούν τη ζώνη του Περάματος αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

«Ελπίζουμε ότι η ανεργία θα μειωθεί και θα μπούμε σε λειτουργίες ανάκαμψης σε επίπεδο εργασίας και τοπικής οικονομίας» δήλωσε ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης.

Όπως αναφέρει το keratsinivoice.blogspot.com o “Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς μέσω της προμήθειας νέου τεχνολογικού προηγμένου εξοπλισμού, με την κατασκευή δύο πλωτών δεξαμενών από την COSCO, της πελατοκεντρικής προσέγγισης και του επιθετικού marketing, προσπαθεί να πείσει τις αγορές, ότι η ζώνη στο Πέραμα, διαθέτει πλέον όλα τα μέσα για κάτι τέτοιο”.

Επιπλέον σε σχέση με την κρουαζιέρα στο πλαίσιο του επενδυτικού προγράμματος του ΟΛΠ για το 2017, μετά την παράδοση της νέας προβλήτα στον Αγ. Νικόλαο, θα πραγματοποιηθούν έργα αναβάθμισης με τη δημιουργία έξι νέων θέσεων ελλιμενισμού για υποδοχή των μεγαλύτερων κρουαζιερόπλοιων.

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια