Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.7°C25.1°C
4 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.4°C19.6°C
4 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.9°C22.3°C
3 BF 26%
Κίνδυνος για εκποίηση εξοπλισμού της ΕΝ.ΚΛΩ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κίνδυνος για εκποίηση εξοπλισμού της ΕΝ.ΚΛΩ

Συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί εξοπλισμού της ΕΝ. ΚΛΩ παρότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από επενδυτή ώστε να λειτουργήσουν πάλι εργοστάσια του πάλαι ποτέ κραταιού ομίλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους εργαζόμενους, την προσεχή δευτέρα υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να πωληθεί μηχανολογικός εξοπλισμός του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης σε νέο πλειστηριασμό, εξέλιξη που δυσχεραίνει την προσπάθεια να γίνει επανεκκίνηση, άρα και να επιστρέψουν στη δουλειά τους εκατοντάδες εργαζόμενοι.

Σημειώνεται ότι όλη αυτή την περίοδο που γίνονται διεργασίες για να ανάψουν πάλι οι μηχανές, εκφράζεται σταθερά από τους εργαζόμενους και όχι μόνο, έντονη ανησυχία για τη στάση της συνδίκου, καθώς φαίνεται να υπάρχει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των απαιτούμενων επισκέψεων από τον υποψήφιο αγοραστή στις μονάδες της ΕΝ. ΚΛΩ, για να μπορέσει να καταθέσει την οριστική του προσφορά.

Στις 25 Φεβρουαρίου αναμένεται πάντως να γίνει επίσκεψη του επενδυτή στους χώρους που δεν έχει δει. Στο μεταξύ όμως αντί να έχουν παγώσει οι διαδικασίες, βασικός εξοπλισμός της ΕΝ. ΚΛΩ ετοιμάζεται να πουληθεί έναντι πινακίου φακής σε "κοράκια".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL