Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Όχι" ΠΝΟ στην αυριανή απεργία

Αρνητικά απάντησε η πλειοψηφία της ΠΝΟ στο αίτημα των σωματείων να συνεδριάσει με θέμα τη συμμετοχή στην αυριανή απεργία. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από τα...

Αρνητικά απάντησε η πλειοψηφία της ΠΝΟ στο αίτημα των σωματείων να συνεδριάσει με θέμα τη συμμετοχή στην αυριανή απεργία. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από τα λιμάνια της χώρας. Ανοιχτό αφήνουν οι συνδικαλιστές το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί συνδικαλιστική παρέμβαση στο λιμάνι του Πειραιά, κάτι που θα αποφασιστεί σήμερα. Συμμετοχή στην απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον ΟΛΠ, επομένως όσοι έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν από το λιμάνι του Πειραιά, να επικοινωνήσουν με το λιμεναρχείο ώστε να βεβαιώσουν την αναχώρηση του πλοίου τους.

«Ανοιχτά απεργοσπαστική ενέργεια που βάζει πλάτη στην αντεργατική επέλαση της δικομματικής κυβέρνησης» χαρακτηρίζει τη στάση της πλειοψηφίας της ΠΝΟ η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών σε ανακοίνωση της. «Η πλειοψηφία της ΠΝΟ (εργοδοτικοί και κυβερνητικοί συνδικαλιστές) εξακολουθεί να διολισθαίνει στον δρόμο της διάσπασης και της υπονόμευσης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων της εργατικής τάξης και των συνδικάτων ενάντια στην καταστροφική κυβερνητική πολιτική» σημειώνει η ΠΕΝΕΝ και καλεί σε συμμετοχή στη συγκέντρωση των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στην ίδια γραμμή η καταγγελία των σωματείων ΠΕΜΕΝ - ΠΕΕΜΑΓΕΝ - ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, που καταγγέλλουν την πλειοψηφία της ΠΝΟ για στήριξη στο κεφάλαιο, την κυβέρνηση και την Ε.Ε. καλώντας στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία και στη συγκέντρωση των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ καλεί η ΟΜΥΛΕ.

Δείτε όλα τα σχόλια