Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Αντιπρόεδρος ΣΕΤΕ: Χαμένος ο Ιούλιος και ο μισός τουλάχιστον Αύγουστος στον τουρισμό (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αντιπρόεδρος ΣΕΤΕ: Χαμένος ο Ιούλιος και ο μισός τουλάχιστον Αύγουστος στον τουρισμό (Ηχητικό)

Δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι που νομοθετούν ότι το «βλέποντας και κάνοντας» στον τουρισμό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα, άγχος και δυσλειτουργία, όσο πιο αβέβαια είναι η ρευστότητα, οι επιταγές, τα θέματα των εργαζόμενων, τα δάνεια, τα ιατρικά πρωτόκολλα, τόνισε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και πρόεδρος του ΣΕΤΚΕ Παναγιώτης Τοκούζης Στο Κόκκινο και τον Νίκο Ξυδάκη.

Οι επιχειρηματίες του τουρισμού είναι αυτοί που έχουν πληγεί περισσότερο από τον καθένα και μαζί τους πάρα πολλές δραστηριότητες που εξαρτώνται από τον τουρισμό άμεσα ή έμμεσα. Είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση και δυστυχώς δεν φαίνεται να καλυτερεύει, φαίνεται χαμένος ο Ιούλιος και ο μισός τουλάχιστον Αύγουστος, σημείωσε ο κ. Τοκούζης.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/847238587&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

Δυστυχώς, σημείωσε, φαίνεται ότι αυτό δεν μπορούν να το αντιληφθούν οι άνθρωποι που νομοθετούν. Τα υπουργεία περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί κάθε εβδομάδα, να νομοθετήσουν μέτρα στήριξης. Αλλά αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα, άγχος και δυσλειτουργία στην οικονομία, όσο πιο αβέβαια είναι η ρευστότητα, οι επιταγές, τα θέματα των εργαζόμενων, τα δάνεια, τα ιατρικά πρωτόκολλα.

Στην χθεσινή συνάντηση ανέφερε ως θετικό ότι ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης «μάζεψε» την ιδέα περί υποχρεωτικού «δωματίου καραντίνας». Το είχαμε καταγγείλει άμεσα, ήταν απαράδεκτο τουλάχιστον για τα μικρά καταλύματα, τόσο σε επίπεδο χωροταξίας όσο και προσωπικού που θα εξυπηρετεί αυτούς τους ανθρώπους. Το θέμα ήταν να θωρακίσουμε τις μικρές μονάδες Υγείας στα νησιά, τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL