Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C15.5°C
1 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
1 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C13.2°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 71%
Άμεσες απαντήσεις για τη λειτουργία των εποχικών ξενοδοχείων ζητεί ο ΠΟΞ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άμεσες απαντήσεις για τη λειτουργία των εποχικών ξενοδοχείων ζητεί ο ΠΟΞ

Άμεσες απαντήσεις για τον τρόπο λειτουργίας των εποχικών ξενοδοχείων, που όπως έχει ανακοινωθεί θα εκκινήσουν την 1η Ιουνίου, ζητούν με επιστολή τους προς τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, και τον υφυπουργό, Μάνο Κόνσολα, οι ξενοδόχοι.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ρωτά πώς ακριβώς θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία, με ποιους υγειονομικούς όρους και με ποιους πελάτες.

«Μέχρι σήμερα δεν έχουν τεθεί υπόψη μας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που τα μέλη μας θα πρέπει να εφαρμόζουν. Μέχρι σήμερα δεν έχει διασφαλισθεί πώς τα μέλη μας που θα επαναλειτουργήσουν δεν θα είναι εκτεθειμένα σε αξιώσεις αποζημιώσεων πελατών τους ή και εργαζομένων τους σε περίπτωση κρούσματος εντός του ξενοδοχείου. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε το καθεστώς που θα εφαρμοστεί για το προσωπικό μας, το οποίο επί της ουσίας δεν θα έχει αντικείμενο εργασίας», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΟΞ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL