Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C20.2°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.9°C
0 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.5°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.1°C15.1°C
0 BF 51%
"Ασφαλώς δεν εγγυόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τη δίνουμε..."
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Ασφαλώς δεν εγγυόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τη δίνουμε..."

“Ασφαλώς και δεν εγγυόμαστε να συνεχίσουμε να δίνουμε αυτό το προεκλογικό επίδομα του κ. Τσίπρα" δήλωσε χωρίς περιστροφές ο Άδωνις Γεωργιάδης χθες βράδυ στον ΑΝΤ1 αντιπαρατιθέμενος με τον Γιώργο Βαρεμένο. «Εμείς δεν θα δίνουμε κάτι σαν 13η συνταξη" είπε συμπληρώνοντας γενικόλογα ότι «θα λάβουμε τα μέτρα για να τρέξει με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης η ελληνική οικονομία και έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι πρώτα θα στηρίξουμε τους χαμηλοσυνταξιούχους». Κατέληξε ωστόσο ότι το μέτρο «θα το ψηφίσουμε»…

Βορίδης "αδειάζει" Γεωργιάδη

Άδειασμα στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. επεφύλασσε ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Μάκης Βορίδης, επίσης προερχόμενος από τον ΛΑΟΣ, μιλώντας στην ΕΡΤ. Όταν ο δημοσιογράφος Κ. Λασκαράτος μετέφερε τη δήλωση του Άδ. Γεωργιάδη για τη μη δέσμευση της Ν.Δ. περί 13ης σύνταξης, ο Μ. Βορίδης ερωτήθηκε από τον Σεραφείμ Κοτρώτσο: "Ποιον να πιστέψουμε; Τον Γεωργιάδη ή τον Βορίδη;".
"Θα πιστέψετε αυτόν που συμμετείχε στη σύσκεψη το μεσημέρι και σας μεταφέρει τη θέση του Κ. Μητσοτάκη. Η ψήφιση του μέτρου μάς δεσμεύει" απάντησε ορθά - κοφτά ο Μ. Βορίδης. "Κάνατε σύσκεψη χωρίς τον αντιπρόεδρο;" ήταν η εύλογη ερώτηση που του έγινε. "Έτυχε να μην είναι εκεί. Σας μεταφέρω τη θέση του προέδρου της Ν.Δ." επανέλαβε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL