Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανδρ. Νεφελούδης προς εργαζόμενους Τράπεζας Πειραιώς: Μην υπογράψετε τίποτα, συγκαλείται τριμερής συνάντηση (Video)

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας θα συγκαλέσει αύριο τριμερή συνάντηση μεταξύ της τράπεζας και των εργαζόμενων

Κάλεσμα στους εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς να μην υπογράψουν τίποτα μέχρι την τριμερή συνάντηση απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, αναφερόμενος στην προκλητική πρόταση της διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον Σύλλογο Εργαζομένων στην τράπεζα, η διευθύντρια προσωπικού πρότεινε εθελοντική άδεια άνευ αποδοχών για τους εργαζόμενους καθώς και εθελοντική μερική απασχόληση.

«Ζητάω από την τράπεζα να μην μπει σε εφαρμογή τίποτα» τόνισε ο Ανδρ. Νεφελούδης και κάλεσε τους εργαζόμενους να μην υπογράψουν μέχρι αύριο οπότε και επιστρέφει στην Αθήνα προκειμένου να συγκαλέσει τριμερή συνάντηση μεταξύ της τράπεζας και των εργαζόμενων ώστε «να αποσαφηνιστεί τι συμβαίνει και να αποτραπεί οποιαδήποτε τέτοια εφαρμογή».

Ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας διευκρίνισε το επίμαχο κείμενο δεν έχει ακόμα επιδοθεί επίσημα στους εργαζόμενους, ωστόσο υπογράμμισε ότι το υπουργείο θέλει να είναι μπροστά από τα γεγονότα.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις