Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανδρ. Νεφελούδης προς εργαζόμενους Τράπεζας Πειραιώς: Μην υπογράψετε τίποτα, συγκαλείται τριμερής συνάντηση (Video)

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας θα συγκαλέσει αύριο τριμερή συνάντηση μεταξύ της τράπεζας και των εργαζόμενων

Κάλεσμα στους εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς να μην υπογράψουν τίποτα μέχρι την τριμερή συνάντηση απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, αναφερόμενος στην προκλητική πρόταση της διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον Σύλλογο Εργαζομένων στην τράπεζα, η διευθύντρια προσωπικού πρότεινε εθελοντική άδεια άνευ αποδοχών για τους εργαζόμενους καθώς και εθελοντική μερική απασχόληση.

«Ζητάω από την τράπεζα να μην μπει σε εφαρμογή τίποτα» τόνισε ο Ανδρ. Νεφελούδης και κάλεσε τους εργαζόμενους να μην υπογράψουν μέχρι αύριο οπότε και επιστρέφει στην Αθήνα προκειμένου να συγκαλέσει τριμερή συνάντηση μεταξύ της τράπεζας και των εργαζόμενων ώστε «να αποσαφηνιστεί τι συμβαίνει και να αποτραπεί οποιαδήποτε τέτοια εφαρμογή».

Ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας διευκρίνισε το επίμαχο κείμενο δεν έχει ακόμα επιδοθεί επίσημα στους εργαζόμενους, ωστόσο υπογράμμισε ότι το υπουργείο θέλει να είναι μπροστά από τα γεγονότα.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Κεντροαριστερές διεργασίες, προοδευτικός πόλος και αποχή

Η πλήρης χειραγώγηση της Νέας Δημοκρατίας από την ακροδεξιά της πτέρυγα, αλλά και η μετατροπή του ΚΙΝ.ΑΛΛ. σε ουρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν φέρει σε κατάσταση πλήρους ρευστοποίησης τον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο