Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Υπ. Εργασίας: Η επιστολή των εργοδοτικών φορέων προκαλεί έκπληξη

Eurokinissi

«Η επιστολή των εργοδοτικών φορέων εστάλη στο γραφείο της υπουργού Εργασίας αφού είχαν ήδη λάβει τη νομική μελέτη για την αξιολόγηση των θεσμών της Μεσολάβησης και της Διαιτησίας»

Προκαλεί έκπληξη η κοινή επιστολή των εργοδοτικών φορέων (ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ) προς την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, με την οποία ζητούν «ενημέρωση σχετικά με την "Ανεξάρτητη Νομική Γνώμη για τη Διαιτησία"», καθώς η σχετική μελέτη τους έχει ήδη αποσταλεί από την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018, επισημαίνει το υπουργείο σε ανακοίνωση, που εξέδωσε.

Όπως διευκρινίζει, η επιστολή των εργοδοτικών φορέων εστάλη στο γραφείο της υπουργού Εργασίας, αφού είχαν ήδη λάβει τη νομική μελέτη για την αξιολόγηση των θεσμών της μεσολάβησης και της διαιτησίας, ενώ το θέμα έχει τεθεί προς συζήτηση και στον κοινωνικό διάλογο του υπουργείου Εργασίας με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους και τις συναντήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένα ιστορικό βήμα

Η πρόθεση του γειτονικού μας λαού, να τελειώσει η εθνικιστική αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ, είχε εκφραστεί από το δημοψήφισμα. Ο επιδέξιος χειρισμός της αποχής και των προβλημάτων...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο