Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Τα κόκκινα δάνεια και τα προβλήματα, των ελεύθερων επαγγελματιών στην ατζέντα συζήτησης επιστημονικών φορέων στην ΕΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τα κόκκινα δάνεια και τα προβλήματα, των ελεύθερων επαγγελματιών στην ατζέντα συζήτησης επιστημονικών φορέων στην ΕΕ

Ξεκίνησε ο κύκλος επαφών των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με θεσμικούς φορείς, σχετικά με την πρόταση τελευταίας ευκαιρίας για τον δανειολήπτη, που έχουν διατυπώσει οι επιστημονικοί φορείς για το θέμα των κόκκινων δανείων.

Το πρωί, συναντήθηκαν με το διευθυντή του γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, Γιώργο Μαρκοπουλιώτη, στον οποίον και παρουσίασαν αναλυτικά τη συγκεκριμένη πρόταση. Ο κ. Μαρκοπουλιώτης δεσμεύθηκε να ενημερώσει τον Ντέκλαν Κοστέλο και τα αρμόδια στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Οι πρόεδροι των τριών επιστημονικών φορέων ενημέρωσαν ακόμα το διευθυντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη χώρα μας για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες με το ασφαλιστικό, ιδίως μετά τη θέσπιση της Οδηγίας 2341/2016/ΕΕ, καθώς και για το ΦΠΑ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργος Στασινός, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας και από την πλευρά της ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων, ο πρόεδρος, Δημήτρης Βερβεσός (Πρόεδρος ΔΣΑ), και ο Αναστάσιος Ντούγκας (ταμίας του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL